Finnish Newsletters

Pieni hiljainen ääni – 17. Adar-kuuta 5782 / 18. helmikuuta 2022

Shalom-terveiset Jerusalemista ystäville!

”Sinä olet turvani onnettomuuden päivänä.” [… turvapaikkani ja toivoni…]

Jeremia 17:17


”Kanada, jumalallinen käännekohta on käsillä. Sinun pelastuksesi aamurusko on käsillä.”

Amanda Grace, Arc of Safety

”Kaikki tyranniat hallitsevat petoksella ja voimalla, mutta kun petos sitten tulee paljastetuksi, niiden on luotettava yksinomaan voimaan.”

George Orwell

Taistelu sieluista on hurja. Saatana on sotapolulla. Kiistat ja jakaantuneisuus pyrkivät tunkeutumaan jokaiseen mieleen, sydämeen ja kotiin. Jeesus on meidän kalliomme tässä myrskyssä. Hänen sanansa ovat ikuisia: ”Älkää tuomitko sen mukaan, miltä asia päältäpäin näyttää, vaan langettakaa oikea tuomio.” Johannes 7:24 RK [Älä tuomitse [arvioi] ulkonäön [ulkoisen olemuksen] perusteella [pinnallisesti ja arrogantisti] tuomitse [arvioi] reilusti ja oikeudenmukaisesti.” englanninkielisen Amplified-käännöksen mukaan.] Tuomitseminen tässä mielessä merkitsee ”erottaa, erotella” tai asioiden tarkastelemista huolellisesti. ”… ja sinua herjaavien herjaukset ovat osuneet minuun.” Psalmi 69:9 RK. Jumala on tässä vihan kohteena, ja Hänen lapsensa joutuvat pahojen ihmisten syyttämiksi oikeudessakin.

Saksankielinen vihaa merkitsevä sana on Hass. Siinä on voimakas, syyttävä sointi. Se saa minut ajattelemaan myrkkyä sylkevää tappavaa käärmettä. Irrationaalinen viha pelkkää ajatusta kohtaan siitä, että on olemassa YKSI, jolle me kaikki tulemme vastaamaan teoistamme; sitä ajatusta tämän maailman vallanpitäjät ja petetyiksi tulleet eivät yksinkertaisesti voi hyväksyä. HERRAN seuraajat, jotka rohkenevat kyseenalaistaa röyhkeyden auktoriteetin ja asettua vastustamaan sitä, heitä ei voida sietää. Siitä kyse tässä sodassa!

Tutkin Danielin kirjaa. Kuningas Nebukadnessar vaati jokaista laajassa valtakunnassaan kumartamaan maaahan asti häntä esittävää kuvapatsasta: ”Heti kun kuulette torven, huilun, sitran, harpun, luutun, säkkipillin ja kaikkien muiden soittimien äänen, heittäytykää maahan ja kumartakaa…” Daniel 3:5 RK

Daniel ja hänen kolme ystäväänsä rohkenivat seistä suorassa. Heidän esimerkkinsä on kirjoitettu meille kaikille. Ilma on päästetty ulos hra Trudeaun ilmapallosta. Hän janoaa kovin olla Nebukadnessarin kaltainen valtias. Hymyilen senaattori John Kennedyn sanoille. Hän on amerikkalainen lakimies ja poliitikko, joka on palvellut Louisianaa edustavana senaattorina vuodesta 2017 lähtien. Viime viikolla hän kommentoi hra Trudeauta näin: ”Jotta voisi olla
besserwisser, pitää olla fiksu, tai sitten ollaan pelkkiä aaseja.”
[Englanninkielinen sanaleikki: smart ass = besserwisser, neropatti, ass = aasi (tai vieläkin pejoratiivisempaa.]

Ottawan tapahtumat ovat saaneet hyvin suurta huomiota, huolimatta hra Trudeaun ja valtamedian valheista. Cry for Freedom [Vapauden huuto] on tuulahdus raikasta ilmaa. Helmikuun 17. päivä oli seitsemäs päivä, jolloin 5 000 ihmistä marssi ympäri parlamenttirakennuksia. Seitsemäntenä päivänä he puhalsivat shofareihin seitsemän minuutin ajan kutsuen kaikkia eri puolilta Kanadaa liittymään mukaan. Näiden ihmisten aloittaessa marssiaan he eivät LAINKAAN tienneet, että seitsemäs pääministeri Trudeau kehotti parlamenttia äänestämään hätätilaa koskevan valtalain puolesta. Muutoksen tuulet puhaltavat myös Irlannissa, Israelissa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Sveitsissä, Tšekissä, Espanjassa ja Britanniassa. Eri puolilla maailmaa ihmiset haukkovat henkeään saadakseen raitista ilmaa. Totuus on paljastunut, ja surullista kyllä, tämä ei ole sanaleikkiä, sillä pimeys vihaa valoa.

Oi, miten eliitti kuolaakaan himosta hallita kaikkia kansakuntia ja kaikkia kansoja. Kyse on ikivanhasta Pahasta, joka on peräisin aikojen alusta. Kanadan draama on kenraaliharjoitusta tulevasta. Pahan voimat höyryävät ja puuskuttavat, mutta niiden aika dominoida maailmaa ei ole vielä nyt. Ne uskovat päivämäärän 22.02.22 olevan maaginen päivä, mutta ne erehtyvät. Meillä on vielä vähän aikaa loistaa valoa ja olla hedelmällisiä. Mutta globaalia menettelymallia asetellaan paikoilleen. Vaan Jumala, joka loi ajan, ei milloinkaan unohtanut sitä. Tämä on yhä HÄNEN maailmansa ja me olemme yhä HÄNEN lapsiaan. Totuus ja oikeus tulevat vielä loistamaan tämän tyrannian, kiusaavan mollaamisen ja varastelun pimeyden läpi.

Vuonna 1975 Jumalan Henki avasi minulle Kanadan kattavan portaalin. Näin ja koin tämän ajan hirveydet. Koin pelkoa, kyykytystä, kontrollointia, pimeyttä ja ymmärsin Kanadassa tapahtuvat menetykset. Loppuyhteenvetona tuosta kolmen päivän kokemuksesta HERRA näytti minulle Kanadan kartan. Näin käden maalaavan sen punaiseksi hyvin levein penssilinvedoin ylhäältä alas asti. Kuulin: ”MUTTA, Minun vereni tulee peittämään ensin!”

Rakas vanha ystävä Australiasta kirjoitti: ”Testi todelliselle henkilölle, profeetalle tai näkijälle on määritelty sen perusteella toteutuuko heidän lausumansa vaiko ei.”

Tämä on Isäni maailma.

Meidän nukkuessamme tämä tapahtui.

Nepal, perjantaina 18. helmikuuta 2022


”Rakas Mama, katselen jatkuvasti Israel Visionia. Jumala siunatkoon ja vahvistakoon teitä kaikkia. Me VOITIMME oikeusjutun satoja lapsia välittänyttä ihmiskauppiasta vastaan. Hän on vankilassa. Monet meidän tytöistämme ovat korkeakoulussa, ja yksi heistä opiskelee raamattukoulussa kandin tutkintoa. Uskon jatkuvasti oman kiinteistön saamiseen.”

Tyttärenne Indira Ghale

Perustimme Indiran kanssa monta vuotta sitten järjestön Change Action Nepal kuvatessamme siellä tärkeän filmin. Se on nähtävillä YouTubessa haulla Israel Vision – CAN. Tekisimme mielellään maailmanluokan videon tästä valtavasta voitosta varoitukseksi kaikille pedofiileille. Tarvitsemme varoja. Israel Vision on tällä hetkellä taloudellisessa ansassa. Mediatiimimme kyllä osaa, mutta se ei pysty liikkumaan. Auttaisitteko? Osoittakaa šekit Israel Visionille.

Lähi-itä


Ukraina on savuverho sille, mitä tapahtuu Israelin ympärillä. Vain muutamia tunteja sitten Iran lähetti Shaked EUV-tuhoeskadroonan Israeliin. Sen ampuivat alas Yhdysvaltain joukot Erbilissä, Irakin Kurdistanissa.Venäjällä on vain kaksi sotilastukikohtaa oman maan ulkopuolella, molemmat niistä Syyriassa. Toinen laivue taistelu- ja pommikoneita saapui juuri hiljattain Syyriaan tuplaten Venäjän ilmavoimien iskuvoiman. Venäjä pelaa sotapelejä hallusssaan olevassa Syyrian Välimerelle avoinna olevassa satamassa tätä kirjoittaessani. Ukrainan, Syyrian ja Irakin välille on rakennettu kolmio. Tähtäyskohta on Israel. Lukekaa Hesekiel 38! Näyttämö on aseteltu paikoilleen.

Yhdysvallat – Iran


Yhdysvallat on solmimaisillaan sopimuksen, joka antaisi Iranille hyökkäämättömyyssuojan. Miksi? Iranilaiset ovat mestarillisia neuvottelijoita, amerikkalaiset eivät. He viivyttelevät. Tämä hölynpöly ostaa aikaa Venäjän piilossa tehtävälle työlle Syyriassa ja Iranissa.

Ukraina


Ukrainan itärintamalla, Donetskissa, venäläiset pommit osuivat lastentarhaan. Kukaan ei loukkaantunut. Maasta on evakuoitu 3 000 israelilaista ja 10 000 on tulossa. Näihin lukuihin eivät sisälly ne 70 000 juutalaista, jotka haluavat lähteä pois. Alija lisääntyi 29 %:lla vuonna 2021. Jewish Agency tekee työtä Israelin hallituksen ja kristittyjen kanssa auttaakseen ukrainanjuutalaisia pääsemään kotiin. Näin kirjoitti Christian Friends -järjestön johtaja, joka toimii Israelin juutalaistoimistossa. Ukrainalaiset pastorit ovat vahvasti yhtä johtaen rukousta ja pyytäen Jumalan puuttumista tilanteeseen.

Kanada


Tämä koskee VAIN Kanadan kansalaisia. Haluatte mahdollisesti allekirjoittaa tämän kirjelmän ja lähettää sen omalle parlamenttiedustajallenne, jotta tämä estäisi hätätilaa koskevan valtalain läpimenon. Yksityiskohtia kirjeen loppussa. Tullessaan hyväksytyksi tuo laki jäädyttäisi jokaisen Truckers for Freedom -ryhmää (Vapauden rekkakuskit) tukeneen kansalaisen pankkitilit. Hallitus haluaa myös hävittää KAIKKI digitaaliset varat, jotka kuuluvat taipumattomille, suostumattomille kansalaisille. Mikäli hätätilavaltalaki hyväksytään parlamentissa, sen täytyy SITTEN tulla hyväksytyksi senaatissa. Tässä lista senaattoreista: https://sencanada.ca/en/senators/. Heidän sähköpostiosoitteensa ovat muotoa etunimi.sukunimi@sen.parl.gc.ca.

Katkelmia saamistamme viesteistä

”Israel Visionin juuri YouTubeen tullut promo on kaunis. (Sen teki Daniel Rawlings.) Te kaksi olette tehneet ihmeellisiä juttuja ”virka-aikananne”! Eikä se vielä ole ohi. Muistan ja siteeraan itselleni tätä silloin tällöin, psalmi 92:15:”Vielä vanhuudessaan he tuottavat hedelmää, ovat reheviä ja tuoreita…”

Liz Kanadasta

”Mahtava haastattelu, joka oli SMV:n englanninkielisessä viestissä 13.2.2022. Kiitos sen
jakamisesta. Julkaisen sen!

Kirsi Suomesta

”Laitan kihlajaisvalokuvamme mieheni hautajaisohjelmaan. Haluan tunnistaa hänet päästessäni
taivaaseen.”

Marit Norjasta

”Meridel, olet viesteilijä, tiedottaja. Ihailen energiaasi.”

Liisa Suomesta

”Kun seuraava palkkašekkini tulee, saan 6-bittisen ja voin katsella Still Small Voice -ohjelmia
netistä.”

Christopher Australiasta

Nyt on aika rukoilla ja pitää silmämme täysin avoimina.

”Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä vaan voiman, rakkauden ja terveen ymmärryksen hengen.”

2. Timoteuksen kirje 1:7

Muistattehan, että elämme Israelissa. Voisitteko auttaa edes vähän, hyvät ystävät? Kiitos! Nopea ja tehokas tapa lahjoittaa on tämän sähköpostin kautta: catch@payments.interac.ca

Sähköposti : ibanking@ib.rbc.com
The Royal Bank of Canada
152S Alberni Hwy. Parksville. Canada V9P 2 G5
Saaja: Meridel Rawlings, #08249-5117957
Royal Bank of Canada
Haarakonttori: 04130
Pankin numero: 003
Tilinumero: 08249-5117957
IBAN: CA003547315204130 SWIFT: ROYCCAT2 ABA: 021000021
Vastuuhenkilö (Advisor) Julie Cherry, puhelin 12509544805

Meridel Rawlings


sähköposti: meridel.rawlings@gmail.com