Finnish Newsletters

Pieni hiljainen ääni – Heshvan-kuun 4. päivä 5783 / lokakuun 30. päivä 2022 

Kallisarvoiset ystäväni! 

Meridel tässä kirjoittaa yhä uupuneena Kanadan-kiertueesta, mutta pientä hiljaista ääntä kuunnellen  ja kuuliaisuutta noudattamaan pyrkien. Kiitos rukouksistanne meidän puolestamme sekä kirjeistänne ja viesteistänne, palaan niihin aikanaan. Kaikkein tärkeimpiä ovat rukouksenne  kansakuntien ja nykysukupolvien puolesta. Niitä rukouksia tarvitaan enemmän kuin milloinkaan  aiemmin. Kunpa meidät havaittaisiin uskollisiksi yhteistyössä taivaallisten voimien ja  taisteluenkeleiden kanssa. Jos ette oikein tiedä, miten rukoilla, niin rukoilkaa Jumalan Hengessä.  Ajankohta on myöhäinen. 

”Ylitsevuotavassa vihassani minä peitin sinulta kasvoni silmänräpäykseksi, mutta minä  armahdan sinut iankaikkisella armolla, sanoo Herra, sinun lunastajasi.”

Jesaja 54:8 

Mutta Siion sanoo: “Herra on minut hyljännyt, Herra on minut unhottanut“.

Jesaja 49:14 

Perheen aamuisen hartaushetken aikana mietiskelimme näitä jakeita. Monta kertaa profeetalliset  sanat koskevat Siionia, Israelia sekä Jeshuaa, Jeesus Messiasta, siis myös Siionia, Messiaan elävää  ruumista. Jay otaksui, että Jesajan kohdassa 54:8 Abba ei puhu ainoastaan harhautuvalle  kansakunnalle ja seurakunnalle, vaan että Jeesus ilmaisi ja koki nämä sanat ristillä kuollessaan. Se  oli äärimmäinen menetys; Abban läsnäolon menettäminen. Sitten Jeesus kuoli sydän särkyneenä  maksettuaan Herran Jumalan omien eroonjoutumisesta! Miten kukaan kykenee elämään ilman  Hänen läsnäoloaan? 

Kanada  

Alberta potki Klaus Schwabin ulos.  

Albertan provinssin pääministeri Marlaina Danielle Smith on kanadalainen poliitikko ja journalisti,  joka on palvellut lokakuun 11. päivästä 2022 lähtien Albertan provinssin pääministerinä. Hän johtaa konservatiivista puoluetta, United Conservative Party.

Israel 

Vaalit ovat edessä. Poliittinen tilanne on balagan, mikä hepreaksi merkitsee kaaosta, sirkusta. Jo  riittää järjettömyys! Anottehan rauhaa Jerusalemille. Siitä kaikki alkaa ja soljuu. Pyydämme  johtajaa, joka taistelisi kaikkien Israelin kansalaisten puolesta.  Tiesittekö, ettei halloweenia ole olemassa Israelissa? Meillä on ikiaikainen, raamatullinen Esterin juhla. Tunnetteko halloweenin alkuperän? Onko se ärsyttävä kysymys? 

Iran 

Naiset ovat meneillään olevan vapaustaistelun johdossa Iranissa. Yksinkertainen ele, hijabin  ottaminen pois, on riski elämälle ja fyysiselle terveydelle. Naiset ovat vastustamassa mullaheja  päättäväisesti, jotta heidän lapsensa vapautuisivat koulujen vihaopetuksesta. Katsokaa tämä raportti  https://www.impact-se.org Missä me seisomme sen suhteen, mitä meidän lapsillemme ja  lastenlapsillemme tehdään? 

Iso-Britannia & Irlanti 

Monia hallitusmuotoja on kokeiltu, ja monia kokeillaan tässä synnin ja tuskan maailmassa.  Kukaan ei teeskentele, että demokratia on täydellinen tai kaikkitietävä. Itse asiassa on sanottu, että  demokratia on huonoin hallitusmuoto poislukien kaikki ne toiset muodot, joita on kokeiltu eri  aikoina.

Winston Churchill

Intialaisen taustan omaava Rishi Sunak on uusi pääministeri. Hänen toivotaan tuovan kovia  kokeneille brittiläisille uutta toivoa Johnsonin / Trussin taloudellisten kömmähdysten jälkeen.  Seitsemän vuoden sekä viiden pääministerin ja seitsemän valtionvarainministerin jälkeen – ja kaksi  monarkkia myöhemmin… Britannia tarvitsee tuoreen kosketuksen taivaasta. Niin myös kaikki  kansakunnat.  

Tiedättekö keitä ANZAC-joukot ovat? 

Australian ja Uuden Seelannin armeijan joukoilla on ikuinen side Beersheban kaupunkiin. Joka  vuosi lokakuun 31. päivänä siellä vietetään ANZAC-päivää. Australian kevyen ratsuväen  sankarillista ja voittoisaa panosta juhlitaan vuosittain. Rohkeat sotilaat ja heidän ratsunsa, joita oli  500-800, taistelivat Turkin ottomaanien joukkoja vastaan Beersebassa. Panokset olivat kovat tuolla  aavikkoalueella. Miehet ja hevoset tarvitsivat kipeästi vettä. Yllätyselementti toi suuren voiton  turkkilaisista ja saksalaisista I maailmansodan aikana, https://www.abc.net.au/ww1-anzac/beersheba/story-of-the-day. Joulukuun 11. päivänä 1917 kenraali Edmund Allenby, joka oli  brittien Egyptin ja Välimeren alueen tutkimusjoukkojen komentaja, asteli Jerusalemiin kaksi päivää  sen jälkeen, kun Turkin sotavoimat olivat kohottaneet valkoisen lipun antautuen ympärysvaltojen  joukoille.  

Kreikka 

Lokakuun 28. päivä on kansallinen juhlapäivä Kreikassa. Perheet juhlivat voittoa II  maailmansodassa. Liittoutuneiden sotavoimat ajoivat natsit pois maasta vuonna 1944. Vuoteen 1945 asti monet pysyttelivät Kreetalla. Sodan aikana lähellä asuneet kreikkalaiset auttoivat juutalaisia.  Tessalonikan juutalaisyhteisö tuhottiin lähes täydellisesti holokaustin aikana. Peräti 81 %, noin 60  000 henkilöä, Kreikan ennen sotia eläneestä juutalaisväestöstä menetti henkensä. Kunpa kukaan  meistä ei MILLOINKAAN unohtaisi kaikkien maksamaa hintaa. 

Lukukappale Toorasta 

Tällä viikolla luettava kappale Toorasta kertoo Nooasta, arkista, tulvasta ja Baabelin tornista. Tuo  kappale luetaan jokaisessa synagogassa eri puolilla maailmaa, niin ortodoksi- kuin  reformijuutalaista suuntaa noudattavissa. Kuka kuuntelee? Jumala valitsi Nooan teeskentelevien ja  pahojen ihmisten maailman ainoana rehellisenä miehenä. Hän valitsi pelastaa Nooan perheineen ja  pyysi Nooaa pelastamaan maailman arkkiin. Kuulemme vain myrkyllisiä sanoja, joita lausutaan  halkaistun kielen avulla. Melua… kipinöivää kiistelyä ja epäsopua. Baabel on elossa ja voi hyvin,  mutta meillä on Elävän Jumalan SANA. Halleluja! Viikon profeetallinen kohta on Jesaja 54:1-55:5.  Katsokaa myös Luukas 17:20-27. 

Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton;” [Mikään sinua  vastaan suunnattu ase ei tule menestymään.] 

Jesaja 54:17

Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen.

Jesaja 55:1 

Tulee aika, jolloin te halajaisitte nähdä edes yhtä Ihmisen Pojan päivää, mutta ette saa nähdä.”  

Luukas 17:22

Lopuksi 

Tätä viestiä kirjoittaessani valmistelemme sapattiateriaa, ja haluan liittää mukaan tuulahduksen Israelista

Kaunis rukous, Tsur Mishelo Achalnu, jossa kiitetään Kaikkivaltiasta syömästämme ruoasta. Tämä versio on poikkeuksellisen hieno.

Kallisarvoiset ystävät, lupaan kyllä lähettää valokuvia Kanadasta. Rukoilettehan ystävienne Jay ja  Meridel Rawlingsin puolesta. 

Sähköpostiosoite: meridel.rawlings@gmail.com 

Nettisivut: stillsmallvoice.tv 

Jaattehan tätä kirjetta muillekin. Meitä rohkaisee saada viestejä teiltä.