Finnish Newsletters

Pieni hiljainen ääni – Uuden vuoden aatto, Tishri-kuun 1. päivä 5783 (syyskuun 24. päivä 2022) 

Shalom, shalom kallisarvoiset ystävät! 

Vuonna 5783 ”KAIKKI TULEE PALJASTETUKSI”… tämä on uuden vuoden profeetallinen  merkitys. Lisää yksityiskohtia asiasta kirjeen loppuosassa. 

Millainen on tämä aika? Korkeantason voimamiehet varoittavat meitä tapahtumasta, jota kukaan  ei unohda! Meidän Jumalamme, joka istuu taivaissa, nauraa. World Economic Forum – Maailman  talousfoorumi – haluaa meidän kaikkien elävän pelossa. Tämä TAPAHTUMA on suunniteltu  syyskuun 24. päivälle. Juutalainen uusi vuosi alkaa syyskuun 25. päivän iltana. Seurataanpa, mitä  meidän Pyhämme tulee tekemään. Pakanoiden aikojen päättyminen on käsillä. Isä tuo Israelin  maailmannäyttämön etuosaan ja keskiöön. Näettekö Hänen toimivan oman kansansa välityksellä?  Ellette, niin pysykää mukanamme! 

”Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Nyt minä käännän Jaakobin kohtalon ja armahdan  kaikkea Israelin heimoa ja kiivailen pyhän nimeni puolesta. Ja häpeänsä ja kaiken  uskottomuutensa, jota he ovat minulle osoittaneet, he unhottavat, asuessaan nyt maassansa  turvallisina, kenenkään peloittelematta. Kun minä tuon heidät takaisin kansojen seasta ja  kokoan heidät heidän vihamiestensä maista, niin minä osoitan heissä pyhyyteni lukuisain  pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä, Herra, olen heidän  Jumalansa, kun minä, vietyäni heidät pakkosiirtolaisuuteen pakanakansojen luokse, kokoan  heidät omaan maahansa enkä jätä sinne jäljelle ainoatakaan heistä. Enkä minä enää kätke  heiltä kasvojani, sillä minä vuodatan Henkeni Israelin heimon päälle, sanoo Herra, Herra.” 

Hesekiel 39:25-30 

Pysähtykääpä ja pohtikaapaa tätä – Selah! Tätä Isä Jumala on tekemässä. Uskon, että tulemme  kokemaan kauhean sodan ennen tämän toteutumista täydellisesti.  

ALIJA: Hajotuksessa, Israein ulkopuolella elävien juutalaisten kokoaminen: Ennätyksellinen  määrä, 60 000 juutalaista, muutti tänä juutalaisena vuonna Israeliin. ”Israel vastaanotti 60 000  uutta maahanmuuttajaa juutalaisen vuoden 5782 aika, ja määrän oletetaan yltävän 64 000 tulijaan  vuoden 2022 aikana. “Eli enemmän maahanmuuttajia yhden vuoden aikana kuin edellisinä  kahtena viimeksi kuluneena vuosikymmenenä. Lisäystä on lähes 130 % verrattuna vuoteen 2021, jolloin 28 500 juutalaista muutti maahan.” Raportoi Maayan Hoffman syyskuun 20. päivänä 2022.  

Sähkeuutiset: Putin teki kutsunnat 300 000 uudelle miehelle armeijan joukkoihin. Venäläiset  pakenevat maasta lentoteitse. Me matkaavat Turkkiin, minne ei vaadita viisumia. 

Pasuunan ääni: Näimme katkelmia kuningatar Elisabetin hautajaisista laajan kiertueemme aikana.  Minua sykäyttivät kovin hänen tähän ikimuistoiseen tilaisuuteen valitsemansa kohdat Kirjoituksista. Ilmeisesti neljä miljardia ihmistä katseli seremoniaa suorana lähetyksenä. Jumalan sanan totuus  kaikui pasuunan lailla pimeyttä pirstoen yli maapallon. Jos teillä on tilaisuus katsella tuo seremonia, niin tehkää se. Jumalan kuningaskunta sai kunnian. Halleluja! 

Albertan provinssi. Lensimme kauniiden, lumihuippuisten Kalliovuorten yli ja laskeuduimme  Calgaryyn, jonka liepeiltä leviävät Albertan laajat, viljavat seudut. Olemme parahaillaan  vierailemassa kotimaakunnassani. Se on valtaisa ja rajautuu lännestä kauniisiin Kalliovuoriin ja  idässä tasaisiin preerioihin. Alberta oli muiden preeriamaakuntien ohella monien sukupolvien ajan  maailman leipäkori. Se tunnetaan öljynporauksesta, vehnästä ja karjasta. Täkäläiset maanviljelijät  ovat ankeassa pakkotilanteessa, kuten Alankomaidenkin viljelijät. Niin kauan kuin muistan, Alberta  on antanut miljardi dollaria Quebecille. Silti Alberta on kärsinyt hirvittävästi koronarajoituksista ja  kohtuuttomasta muutamien pastoreiden vainoamisesta. Alberta on täynnä Raamattua rakastavia  kristittyjä ja konservatiiveja.  

Kallisarvoisille ystävilleni: Olen tämän matkan aikana kohdannut ilokseni monia teistä, jotka luette Pienen hiljaisen äänen kiertokirjeitä. Siltikään, hämmästyksekseni, ette ole tunteneet halua pitää  yhteyttä minuun. Olen utelias ja minun täytyy kysyä: miksi? Miten voisin tietäää, että edes olette  siellä vastaanottajina? Ajatelkaapa sitä. Ehkäpä yksinäisyys on seikka, joka jatkuvasti kohtaa  toisessa kulttuuripiirissä eläviä. Se vetää meidät lähelle Jeesusta. Mutta ei ole mitään sen vertaista,  kuin ihmisystävällisyyden maito. Jaattehan sitä myös toisille.  

Perintö, se on näiden suurten juhlapäivien teema, jotka tunnetaan ihmetyksen, kunnioituksen  päivinä. Meitä tarkkaillaan taivaasta ja meitä punnitaan vaa’alla. Kunpa meitä ei havaittaisi vajaiksi, puutteellisiksi. Elämä on niin lyhyt, ainoastaan Jumalan valtakunnan hyväksi tekemämme kestää. 

Perintöosa on se, mitä ihminen jättää jolle kulle, 

testamenttilahjoitus on se, mitä ihminen on välittänyt, jakanut.

”Jumala on minun sydämeni kallio ja minun osani iankaikkisesti.” Psalmi 73:26 ”… ja kaunis on minun perintöosani.” Psalmi 16:6 

Alla oleva video tarjoaa aavistuksen siitä konfliktista, jonka kohtaamme Jerusalemissa joka ikinen päivä. 

Rukoilkaa rauhaa Jerusalemille. Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, ( – se on kaupunki, joka ei ole  kokenut rauhaa sitten Salomonin päivien – ) menestykööt ne [ne menestyvät], jotka sinua  rakastavat.

Psalmi 122:6 

Video. Väite, että Al-Aksa olisi vaarassa.  

Jumalan pyhä sana tulee toteutumaan. Seuratkaa tämän paikan suhteen tapahtuvaa. 

“Joka seitsemäs vuosi, määrättynä aikana vapautusvuonna [smita], lehtimajanjuhlassa, kun  koko Israel tulee Herran, sinun Jumalasi, kasvojen eteen siinä paikassa, jonka hän valitsee, lue  tämä laki koko Israelin läsnäollessa, heidän kuultensa. Kokoa kansa, miehet, naiset ja lapset  sekä muukalaiset, …”

V Mooseksen kirja 31:10-12 

Siunaavia, menestystä toivottavia ja rakkaudellisia terveisiä Rawlingsien perheeltä teille ja  läheisillenne! 

Shana tova – hyvää uutta vuotta! 

Mielenkiinnon vuoksi: Muinaisessa Israelissa joka seitsemäs vuosi, eli shmita, oli sapattivuosi.  Kokonaisen vuoden ajan kansakunnan talous oli pysähdyksissä, sillä maanviljelijät ja  maataloustyöntekijät eivät menneet pelloille, vaan kerääntyivät suurin joukoin opinahjoihin, missä  he keskittyivät ennen muuta hengellisiin, eikä niinkään fyysisiin tarpeisiinsa. 

Sitten, kahdeksannen vuoden alkaessa (siis ensimmäisenä tuossa seitsenvuotisessa kierrossa)  kansakunta oli taas valmis suuntaamaan kulkunsa pelloille ja hedelmätarhoihin. Mutta ensin,  lehtimajanjuhlan, sukkotin toisena päivänä, joka on uuden vuoden 16. päivä, kaikki kerääntyivät  tavan mukaan pyhään Temppeliin saadakseen voimaa ja virtaa seuraaville kuudelle vuodelle, jotka  he viettävät suurelta osin työssä ja toimessa. Rukoilettehan Israelissa asuvien juutalaisten veljienne  ja sisarienne puolesta heidän etsiessään Herraa Jumalaa, Isäänsä näinä aikoina.

Mitä on odotettavissa seuraavien seitsemän vuoden aikana?

Kuvia Kanadan kiertueelta:

Aamiaista tien päällä

Mt. Rundel