Finnish Newsletters

Pieni Hiljainen Ääni – 10. Heinäkuuta 2022

Shalom, kallisarvoiset Jayn ja Meridelin ystävät!

Daavidin tavoin Jay ja minä uskalsimme paeta ”läpi rosvojoukon ja hypätä ylitse muurin.”

Jeesus otti maalliselle esi-isälleen, kuningas Daavidille profeetta Jesajan kautta luvatun avaimen.
Jeesus lupasi sen niille, jotka valitsevat seurata Hänen jalanjäljissään.

Minä annan teille taivasten valtakunnan avaimet (auktoriteetin); ja mitä ikinä te sidotte (kiellätte, julistatte sopimattomaksi tai laittomaksi) maan päällä on (jo) sidottu taivaassa, ja mitä ikinä te päästätte (sallitte, julistatte lailliseksi) maan päällä on (jo) päästettyä (sallittua) taivaassa.

Vrt. Jesaja 22:22 ja Matteus 18:18

Kiitos avustanne meille perheenä. Siirrän kaiken [lahjoitetun] perheen yhteisiin varoihin, jotka auttavat asioiden pitämistä ”rullaamassa”. Jay ei nimittäin nostanut palkkaa Vistasilta moneen vuoteen, vaan toimi 100 %:sesti vapaaehtoisena aikaansa ja voimiaan antaen. Hallituksemme – jota johtaa juristi – jäsenet epäsivät meiltä vähäisenkin eläkkeen saamisen Vistalta. Tuo päätös teki meille todella helpoksi ”katsoa palvelijoiden tavoin Isännän käden suuntaan kaiken tarvitsemamme suhteen”. Tiedämme, ettemme ole vain ystäviä, vaan kaikkein ihmeellisimmän ja ihanimman Mestari Jeesuksen perhettä! Toimimme anteeksiannosta käsin; tämä on todellisuutta.

Kiertueemme halki Kanadan on erityisesti suunniteltu keräämään 100 000 dollaria, jotka ovat tarpeen saadaksemme Jerusalem Vistasin / Israel Visionin velattomaksi ennen vuoden 2022 loppua. Taantuma tuli koronan myötä, mutta kun katsomme taaksepäin Vistasin 40 vuotta kestänyttä toimintaa – johon kuului yhdessä vaiheessa 15 työntekijää ja monen miljoonan arvosta tuotettuja dokumenttifilmejä, joita jaeltiin ja näytettiin maailmanlaajuisesti televisioyhtiöiden ja palvelujärjestöjen kautta – niin velkaa on 2 500 dollaria vuotta kohden. Loppu tarinalle. Taival on ollut jatkuvaa ylämäkeen kipuamista runsaan 40 vuoden ajan. Kumpikaan meistä ei tunne mielipahaa tai valita, mutta meidän on nyt tarpeen ottaa aikaa jatkaaksemme uusiin töihin Herrassa. Yksi näistä töistä on muistelmiemme toinen osa nimeltä Timeless Secrets, Miracles Among the Nations. Jay ja minä kirjoitimme sen yhdessä nauraen ja itkien vaeltaen luku luvulta eteenpäin. Tarina on kummallisempaa kuin sepitelmä; mehän teimme työtä Mestarin kanssa muuttaaksemme ja mullistaaksemme status quon, tuodaksemme Hänen läheisyytensä sinne, missä ikinä oli nälkää. Kirjoitusprosessi oli mielestäni kiintoisa, hassu, perhekeskeinen ja jännittävä; rukoilemme sen olevan hengellisesti mukaansatempaava… uskalsimmehan sallia Pyhän Hengen käyttää kyniämme ja tietokoneitamme.

Tulevaan kiertueeseen liittyen ihmiset ovat pyytäneet saada kuulla työstämme kansakuntien keskuudessa. He ovat kysyneet: ”Mikä oli KIPINÄ, joka käynnisti ketjureaktion?” Toivottavasti voimme nauhoittaa tulevat kokoukset, jotta ne tulevat saataville.

Kuten tekin, Jay ja minä olemme suurelta osin näkymättömissä. Ilomme on aina ollut korostaa, mitä SUURTA HERRA on tehnyt, jotta kaikki kansat oppisivat kunnioittamaan Hänen nimeään ja tuomaan Hänen valtakuntaansa maan päälle!

Te, kallisarvoiset ystävät ja tukijat olette pitäneet meidät rohkeina ja pystyssä. Ja kiitos teidän, olemme hiljattain maksaneet etumaksuna 8 000 dollaria lentolipuista Kanadaan ja maan halki. Jay ja minä otimme summan omalle kontollemme, emmekä veloita Vistasia. Monia ovia on avautunut, mistä kiitämme. Rukoilemme voivamme jättää jokaiseen tapaamiseen, niin suureen kuin pieneenkin, merkittävän ja runsaan määrän Jumalan Henkeä.

Mikäli joku kanadalainen haluaa saada matkamme aikataulun, niin sähköpostia voi lähettää Jaylle osoitteella: jvrawlings@gmail.com

Arvostamme jatkuvia rukouksianne tämän hankkeen puolesta. Palkitkoon itse HERRA teidät.

Jay ja minä lähetämme teille Aaronin siunauksen, joka löytyy IV Mooseksen kirjasta 6:24-26.

Shabbat shalom!

Jay ja Meridel Rawlings

Kesäkuu 1979, Israel, Jay ja Meridel “Apples of Gold” dokumentin kuvauksissa, 43 vuotta sitten!