Finnish Newsletters

TÄRKEÄ RUKOUSPYYNTÖ & TILANNEKATSAUS Jay Rawlingsin terveystilanteesta!!!

Kallisarvoiset ystävät ja yhteistyökumppanit!

Tänään toukokuun 18. päivänä, minä, Meridel kirjoitan teille itseni ja poikieni puolesta kertoen tuoreimmat uutiset miehestäni ja lasteni isästä John Rawlingsista.

Kuvassa poikamme Joshua isänsä rinnalla sairaalassa.

Ne teistä, jotka ovat seuranneet Jayn tilannetta tietävät, että hänet otettiin Shaare Zedek -sairaalaan (Vanhurskauden portit) Jerusalemissa viime joulukuun 16. päivä. Silloin hänelle tehtiin laajoja tutkimuksia: hänen sydämensä pysäytettiin ja käynnistettiin kolme kertaa säännöllisen rytmin saavuttamiseksi.

Helmikuussa Jay sai kanadalaisen lapsuusperheeni anteliaisuuden turvin kovin tarpeellisen C-PAP -hengityslaitteen helpottamaan vaikeutunutta hengittämistä.

Viime viikolla hänet vietiin uudestaan sairaalaan kardiologien tutkimuksia varten. Erilaisten tutkimusten ja neljännen rytminmuutostoimenpiteen jälkeen – Jayn sydämestä puuttuu sinus-rytmi – hänen vointinsa ei ole parantunut. Jayn on vaikea hengittää, koska keuhkoihin on kertynyt entistä enemmän nestettä. Lisätutkimusten jälkeen hänelle on päätetty tehdä sydänläpän vuoksi avosydänleikkaus tulevan viikon alussa. Samaan aikaan lääkärit suunnittelevat myös ablaatiota, jotta sydämen syke saataisiin tasaiseksi.

Olemme hyvin kiitollisia Jayn täällä Israelissa saamasta erinomaisesta hoidosta. Ammattitaito on poikkeuksellisen tasokasta, ja se tekee meidät nöyriksi ja hyvin kiitollisiksi. Tällä tietoa avosydänleikkaus suoritetaan keskiviikkona 24. toukokuuta.

Lähtiessäni sairaalasta silmäni osuivat seinälle suurin hopeanvärisin kirjaimin englanniksi ja hepreaksi kirjoitettuun Kirjoitusten jakeeseen, joka on sydäntemme rukous!

Paranna minut HERRA, niin minä parannun, pelasta minut, niin minä pelastun, 

sillä sinä olet ylistykseni aihe. Jeremia 17:14*

 

Muistattehan rukouksin ystäväänne ja meidän rakastamme, John Victor Rawlingsia.

Kiitollisin ajatuksin Meridel Rawlings, perhe ja tiimi

* Jeremia 17:14 save, yasha, Strongin konkordanssi # 3467. = viedä turvaan, pelastaa, puolustaa; vapauttaa, varjella, kostaa, vapauttaa, auttaa. Tämä verbi esiintyy yli 200 kertaa Vanhassa testamentissa (Toora & Tanach). Sanaan kiteytyy ilmaus Jumalan vastauksesta ihmiskunnan avuntarpeisiin.

* Yeshua [Jeshua] merkitsee ‘Hän pelastaa’. Matteuksen 1. luvun jae 21 sanamuodon juuri on yasha. Alunperin yasha [jasha] merkitsee vapauttamista, aukaisemista täysin avoimeksi, avartamista.