Finnish Newsletters

Meridelin uusi kirja on Amazonissa

Toukokuu 2021

Shalom, kallisarvoiset ystävät!


Tilanteiden kiihtyessä ja kuumetessa maailmassa haluan lähettää toivoa ja rohkaisua teille ja läheisillenne. Tehtävämme uskovina on käyttää sitä voimaa, joka on saatavissamme. Se on rukous. Paras tuntemani tapa rukoilla on Kirjoitusten käyttäminen. Voimme tietenkin aina rukoilla kielillä sen mukaan, mitä Henki antaa rukoiltavaksemme. Niinhän teemme päivän mittaan ja välillä jopa nukkuessamme.

  1. Miten rukoilla oman elämän puolesta?”ja jos silloin joku ihminen, kuka hyvänsä, tai koko sinun kansasi Israel, rukoilee ja anoo armoa, kun he kukin tuntevat vitsauksen ja tuskan, joka on kohdannut heitä, ja ojentavat kätensä tähän temppeliin päin, niin kuule silloin taivaasta, asuinpaikastasi, ja anna anteeksi ja anna jokaiselle aivan hänen tekojensa mukaan, koska sinä tunnet hänen sydämensä — sillä sinä yksin tunnet ihmislasten sydämet – että he pelkäisivät sinua ja vaeltaisivat sinun teitäsi, niin kauan kuin he elävät tässä maassa, jonka sinä olet meidän isillemme antanut.” 2. Aikakirja 6:29-31
  2. Miten rukoilla nykyisen tilanteesi puolesta?”Olkaa lujat ja rohkeat, älkää peljätkö älkääkä arkailko Assurin kuningasta ja kaikkea joukkoa [lisää tähän oman pelkosi aihe], joka on hänen kanssansa; sillä se, joka on meidän kanssamme, on suurempi kuin se, joka on hänen kanssansa.””Hänen kanssansa on lihan käsivarsi, mutta meidän kanssamme on Herra, meidän Jumalamme, meitä auttamassa ja meidän sotiamme sotimassa.” 2. aikakirja 32:7,8
  3. Miten rukoilla Israelin ja oman kansakunnan puolesta?”Anna siis anteeksi tämän kansan pahat teot suuressa armossasi, niinkuin sinä ennenkin olet anteeksi antanut tälle kansalle, Egyptistä tänne saakka.” 4. Mooseksen kirja 14:19
  4. Rakas paimenemme ja veljemme Jeesus, Jeshua, Messias rohkaisee meitä:”… he tekevät… eksyttääkseen, jos mahdollista, valitut. Mutta olkaa te varuillanne. Minä olen edeltä sanonut teille kaikki.” Markus 13:23

Kirja Stain Remover (Tahranpoistaja) on nyt saatavilla, tällä hetkellä yksinomaan Amazonilta. Se on 471-sivuinen pokkari ja maksaa 24,95 $. E-kirjan hinta on 3,98 $.

Meridel Rawlingsin uusi englanninkielinen kirja – julkaisu huhtikuussa 2021

Osta englanninkielinen kirja Amazonilta: https://www.amazon.com/Stain-Remover-Healing-Indelible-Sexual-ebook/dp/B093FZM1Z9/ref=sr_1_1?dchild=1&qid=1621188726&refinements=p_27%3AMeridel+Rawlings&s=books&sr=1-1

Filosofian tohtori Meridel Rawlings on tutkija, kirjoittaja ja terapeutti. Lapsena seksuaalista

hyväksikäyttöä kokeneena ja nykyään opiskelleena sekä hyväksikäytöstä selviytyneenä asiantuntijana hän työskentelee kokemuksen pohjalta ja auktoriteetilla. Meridel on sitoutunut työskentelemään niiden ihmisten kanssa, jotka eivät voi hyvin hengellisesti, emotionaalisesti tai seksuaalisesti. Hänen opintonsa ja elämänkokemuksena sekä Jumalalta saamansa kyky ovat varustaneet hänet aikaansaamaan ainutlaatuista ja pitkävaikutteista muutosta asiakkaiden elämään.

Kirja Stain Remover on hänen tuorein selostuksesta tästä aiheesta. Hänen elämänkokemuksensa alkoi ”vaanittuna” lapsena uskonnollisessa perheessä. Kirja avaa perheen kunnian nimissä tapahtuvaa peittelyä, erittelee ”kunnon ihmisten” ovelaa manipulointia.
Kannattaa tarkastella omaa sukupuuta ja vastata Meridel esittämiin läpitunkeviin kysymyksiin. Hämmästyttävällä tavalla hänen potilastapaamisensa laajenevat eleettömästi ulottumaan koko maailmaa koskevaksi kyseisen aiheen käsittelyksi. Meridel ei ainoastaan kuuntele, vaan hän myös kuulee, mitä toiset eivät erota. Hän saa aikaan pysyvää muutosta.

Tämä kirja ei ole arkoja varten. Lukija saa todistaa murrettujen elämien mielettömyyttä ja eristyneisyyttä sekä kokea kuolemankaltaisista traumoista kärsineiden sielujen hoivaamista ehyiksi. Meridelin parantamisen lahja luotsaa halki jäätyneiden autiomaiden ja tuo myötään merkityksellisen elämän.

Kirjoittanut Chris Rawlings, yksi Meridelin pojista