Finnish Newsletters

Pieni hiljainen ääni, Tammikuu 2021

Meridel Rawlings

Shalom kallisarvoiset ystävät!

Toivotan siunattua vuotta 2021 joka ikiselle tätä kirjettä lukevalle. Mikä tässä uudessa vuodessa rohkaisee meitä?
Minulle sellainen seikka on tunne mahdollisuudesta.
”Asiat kyllä menevät parempaan päin…”
“Pääsen tänä vuonna eteenpäin.”
“Saatan valmiiksi muutamia niistä asioista, jotka olen työntänyt sydämeni syvyyteen.” “Maksan laskuni, jollain keinolla.”
“Teen paremmin, olen parempi…”

Entä Sinä? Toivottavasti luet tämän optimistisena ja toiveikkaana.

Voiko olla totta, että vuosi sitten en edes ollut kuullut koronasta? Elin arkielämääni ilman hengityssuojainta ja käsidesiä? Halasin ystäviäni heidät tavatessani, annoin suukon lapsenlapsilleni ja söin yhdessä perheen kanssa sapattiateriaa. Tein ruokaostokset väenpaljouden keskellä kaupoissa ja tapasin muutamia ystäviä hyllyjen välissä kävellessäni. Oi, ne olivat vanhoja hyviä aikoja.

Olemme selvinneet ensimmäisestä, toisesta ja jopa kolmannesta pandemia-aallosta. Traagista kyllä, yli miljoona rakasta läheistä on menetetty. Miljoonat ovat joutuneet lähes köyhyyteen, ja tilanne näyttää vain pahenevan. Jumalanpalvelukset ja lomat siepattiin meiltä, puhumattakaan rajoituksista liikkumisen rajaamisen ja rakkaiden luokse tehtävien vierailujen suhteen. Elämme parhaillaan vuoden pimeimpiä ja kylmimpiä viikkoja. Pandemia jatkaa jylläämistään. Kyllä, selviämme hengissä, ja eloonjääminen on hyvä juttu. Mutta jos olet kaltaiseni, haluat enemmän kuin vain selviytyä hengissä. Haluat kukoistaa, olla rehevä. Kukoistusta ei kuitenkaan ole noin vain. Sen juuria tarvitsee muokata, kastella ja ravita. Silloin ne leviävät, käyttävät maksimaalisesti auringonvaloa ja voivat hyvin. Haluan kukoistaa ja tiedän sinunkin haluavan. HERRA auttakoon meitä kaikkia.

Shh… ota lahja vastaan: Kerrassaan rakastan Pyhän Hengen puhetta minulle. Tänään minut herätettiin seuraavalla ohjeistuksella: Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi. Pysy piilossa hetken aikaa, kunnes viha [suuttumus] on mennyt ohi, ” Jesaja 26:20 RK

”Heitä taakkasi [huolenaiheesi] HERRAN huomaan, hän pitää sinusta huolen.” Psalmi 55:23 RK Kysyt, mikä sitten on tuo lahja, joka meidän tulee ottaa vastaan? Pyydä lohdutusta. Pyhä Henki on opettajamme, mutta meidän tulee olla nöyriä ja hengeltämme hiljaisia etenkin tänä historian aikana. Nöyrä ei ole heikko. Meneillään oleva raivoisa taistelu kuuluu HERRALLE. Annetaan Jumalan Hengen koota taisteluenkelit suorittamaan sotiminen, ja ollaan yhtä mieltä tavasta, jolla Hän valitsee liikkua. Sille, jonka mieli on vakaa, sinä takaat rauhan, rauhan, sillä hän turvaa sinuun.” Jesaja 26:3 ”…hiljainen luottamus on teidän voimanne…” Jesaja 30:15 RK

Sotivat henget
Suuttumus on vahva sana, joka merkitys on: kiukku tai ärtymys, jonka on saanut aikaan epäreiluksi nähty menettely. Samankaltaisia sanoja ovat paheksunta, pahastuminen, loukkaantuminen tai ahdinko. Luen viestejä ystäviltä, jotka saavat osakseen närkästystä ystävien ja kollegoiden taholta poliittisten katsantokantojensa vuoksi. Vastakkainasettelu johtuu Amerikan poliittisesta sotkusta, joka tuo myötään laajakantoisia jälkivaikutuksia koko maapallolle. Jakaantuneisuus on paholaisen työtä. Ole varovainen ansan suhteen, jonka kielteinen reagointi voi tuoda sinulle henkilökohtaisesti. Ota etäisyyttä uutisiin ja muihin avoimina oleviin oviin, jotka aiheuttavat sinulle stressiä.

Voimme helposti tulla loukkaantuneiksi; yleensä sen aiheuttaa hyvin pieni seikka. Rauhaisan, levollisen hengen säilyttäminen vaatii enemmän kuin television sammuttamisen. Meidän on pidettävä tarkoin vahtia ajatuselämämme suhteen. Pidä huolta siitä, että jatkat vain kohti päämäärääsi; anna toisille heidän oikeutettu sijansa, mutta pidä samaan aikaan kiinni omastasi. Vaatii työtä päästää irti loukkauksista ja stressaavista uutisista. Pidä kuormasi mahdollisimman keveänä. Pysy kiitollisena. Yritä muistaa: ”Tämäkin menee ohitse.”

Elämän suurin oppiaihe
Ehkäpä elämän suurin oppiaihe on kieltää negatiivisten ajatusten tunkeutuminen mieleen. Jokaisen ihmisen on opittava voittamaan omat sisäiset kamppailunsa. Saatana on ovela ja kyllin ylpeä yllyttääkseen meitä Kaikkivaltiasta vastaan. Mitäpä me kuolevaiset voimme odottaa? Minä anon Messiaan veren suojaa. ”sillä meidän veljiemme syyttäjä on heitetty ulos, hän joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä.” Ilmestyskirja 12:10 RK

”Ja HERRA näki, että ihmisen pahuus / häijyys oli suuri maan päälle, ja että jokainen kuvitelma ja aie kaikessa ihmisen ajattelussa oli jatkuvasti ainoastaan paha / häijy.” I Moos 6:5 Amplified Bible, suora suomennos

”Miksi kansakunnat vehkeilevät ja kansat punovat turhaan juonia? Maan kuninkaat nousevat ja hallitsijat kokoontuvat yhteen HERRAA ja Hänen Voideltuaan vastaan. Hän, joka istuu valtaistuimella taivaassa nauraa; Herra pilkkaa heitä.
Psalmi 2:1.2.4 New Covenant Prophecy Edition, suora suomennos

Erittäin huolestuttava näky
Kyllä, tuntemamme maailma on mennyttä. Palaako se? Epäilenpä sitä! Kuulemme hyvin pahaenteisistä suunnitelmista, jotka tähtäävät New Reset -suunnitelmaan (uusi järjestelmäasetus), ja sivuutamme ne pötynä. Ei niin hyvät ystävät. Vuonna 1975 sain seuraavan kokemuksen ja uskon ajan koittaneen sen jakamiselle. En ollut kokenut sellaista aiemmin enkä sen jälkeen. Kuvailen sitä elämisenä kahdessa maailmassa samaan aikaan. Olimme matkalla Kanadan halki lännestä New Yorkiin. Olin täysin läsnäoleva, mutta saatoin nähdä uuteen, tulossa olevaan maailmaan.

Näin käden, joka ilmestyi esiin. Se piteli suurta sivellintä. Sitten näin Kanadan kartan, sellaisen, joka tavallisesti oli luokkahuoneissa. Sitä katsellessani tuo käsi maalasi kiireellä Kanadaa punaiseksi rannikolta rannikolle. Kuulin nämä sanat: ”Mutta ensin minun vereni verhoaa.” Katselin, miten pimeys laskeutui ihmisten mieliin ja sydämiin. Hengellinen ja henkinen pilvi muuttui lopulta fyysiseksi pimeydeksi. Näin valojen sammuvan joka puolella Kanadaa. Ihmisiä tarkkailtiin, heitä rajoitettiin ja heidän käskettiin pysyä sisällä. Minkäänlaista yhteydenpitoa ei sallittu. Näin ihmisten ryömivän yöaikaan yli kylmien sänkipeltojen tapaamaan salaa rakkaitaan. Jokainen sana kuiskattiin. Pimeys oli niin kieroutunutta, että se tunkeutui sieluun asti. Näky oli niin väkevä, niin huolestuttava, niin hirveä, että suljin tuon kokemuksen pois 47 vuodeksi. Näin asioita, joita en voi mainita.

Kerroin silloin samanaikaisesti aviomiehelleni Jaylle, mitä näin ja koin tapahtuvan. Se oli kerta kaikkiaan hirveää ja halusin unohtaa näkemäni. Mielestäni tapahtumat etenevät nopeasti tuohon suuntaan. On aika havahtua ja olla varuillaan niiden pahojen voimien suhteen, jotka kulissien

takana tarraavat kiinni ottaen haltuunsa koko maailmaa kattavaa kontrollia.
Ainoa todiste profeetalliselle unelle, kokemukselle tai sanalle on sen toteutuminen. Voitte uskoa minun rukoilevan, ettei tämä koskaan toteudu!
Vuodesta 1971 vuoteen 1991 Jay ja minä panostimme rukousta, varoja, aikaa ja vaivaa siihen, että kävimme vierailemassa Neuvostoliitossa elävien juutalaisten luona. Ainoa päämäärämme oli nähdä heidän vapautuvan. Näimme kasvotusten ja henkilökohtaisesti millainen nurinkurinen ja hirveä järjestelmä kommunismi oli ja yhäkin on.
Kaikkien katseet kohdistuvat tällä hetkellä Amerikkaan. Mutta meidän hiljainen ”kiva” pohjoinen naapurimme on jo uponnut liejumottiin. Lohikäärme on kovin tervetullut. Meidän työnämme on rukous ja selviytyminen.

Israel, kotikontumme
Monien kuukausien mittaan vuonna 2020 Israel avasi suhteita Abraham Accords Peace Agreementilla eli Aabrahamin rauhansopimuksilla viiteen arabivaltioon suurten poliittisten siirtymien tapahtuessa Yhdysvalloissa. Rauhankumppaneita ovat Yhdistyneet Arabiemiraatit, Bahrain, Sudan, Marokko ja aasialainen Bhutanin kuningaskunta. Indonesia, maailman väkirikkain muslimikansakunta, saattaa olla seuraavana.

Israel on hyvin tehokas rokotusten jakamisessa. Se on immunisoinut suhteellisesti enemmän kansalaisia kuin mikään muu kansakunta maailmassa. Ainoastaan 20% Itä-Jerusalemin kansalaisista erottautui joukosta, sillä heitä pelottavat palestiinalaisviranomaisten valheet, jotka sanovat: ”Israel myrkyttää teidät.” Valokuvassa terveyskeskus viiden minuutin matkan päässä kodistamme.

Israelilainen teknologia
Maailma on taistellut juomavesikriisiä, kamppaileehan moni väestö puhtaan juomaveden saannista. Israelilaisella yrityksellä nimeltä ”Watergen” on ratkaisu, joka saattaa lyödä ällikällä. Tuo israelilainen yritys on yltänyt mahdottomaan ja se pelastaa ihmishenkiä! Yritys on kehitellyt laitteen, joka nappaa vettä ilmasta. Keksintöä on käytetty Afrikassa ja katastrofialueilla, kuten esimerkiksi maanjäristysalueilla.

Arabit ja israelilaiset
Viime vuonna tuhat henkilöä Israelin arabiväestöstä astui Israelin puolustusvoimiin. Lukumäärä on enemmän kuin kaksinkertainen viimeksi kuluneisiin vuosiin verrattuna. Israelin puolustusvoimat järkyttyi saadessaan anomuksia naapurimaissa eläviltä arabeilta. Siis maista, joista osa luokitellaan vihollisiksi; itsestään selvää, että yritykset täytyi torjua. ”Noin 700 näistä halukkaista vapaaehtoisista ottivat yhteyttä arabimaista, Libanonista ja Syyriasta; ehkäpä osana sitä muutosta, jota alue parhaillaan on läpikäymässä. Emme voineet uskoa kysynnän määrää.” sanoo Jakir Benzion United with Israel -järjestöstä.

Antisemitismi
Antisemitismiä virtaa CNN-kanavan reporttereiden huulilta. Saksa ja Ranska vaativat Israelia palaamaan vuoden 1967 (aselepo)linjoille. Herra Trumpin poissiirtymisen myötä Israelia tietenkin lytätään ja vihataan. Miten taistella sitä vastaan? Lapsianne ja lastenlapsianne kouluttamalla. Prahan yliopistolla on hieno opetusportaali. Oppikaa historiasta eikä valheuutisista.

Saamiani kirjeitä ja sähköposteja
Eräs ystävä Amerikasta kirjoitti: ”Tammikuun 6. päivän Capitol-rakennuksen välikohtauksen jälkeen ja Twitterin sekä Facebookin suljettua Trumpin tilit, täällä on hengellisesti painostava ilmapiiri. Hiljaisen hetken viettäminen Herran kanssa auttaa aloittamaan päivän toiveikkain näkymin. Päivän mittaan huudan usein Hänen puoleensa. Se vetää minut lähemmäs Häntä. Surullista kyllä, kaksi läheisintä ystävääni yli 25 vuoden ajalta ovat Trumpin vihaajia. Me kaikki kolme pidimme raamattupiiriä, rukoilimme ja kokoonnuimme yhteen; nykyinen on hyvin ikävää.

En ottanut politiikkaa puheeksi heidän kanssaan, vaan pyysin Jumalaa yhä rakastamaan heitä ja olemaan sallimatta, että vihollinen tuhoaa ystävyytemme. Jumala ei ole hämmästynyt tapahtuneesta. Toivomme ja luottamuksemme tulevina päivinä on Hänessä. J.M.

Eräältä kristilliseltä johtajalta Amerikasta: Kansakuntamme tarvitsee täydellisen peruskorjauksen. Minun on vaikeaa katsella tapahtunutta etiikan ja moraalin käännettä. Joku minua viisaampi on selittänyt sen tällä tavalla:
Uutta etiikkaa ja moraalia on:

  1. Se, mikä oli tuomittua, paheksuttua… sitä juhlitaan nyt.
  2. Se, mitä juhlittiin… on nyt tuomittua, paheksuttua.
  3. Ne, jotka kieltäytyvät juhlimasta… heidät tuomitaan, heitä paheksutaan nyt!

Onneksi tätä uutta ajattelutapaa eivät kaikki ole omaksuneet. Rukoilemme ja pyydämme Pyhää Henkeä vielä vuodattamaan herätyksen Amerikan ylle, niin että sieluja pelastuu ja että totuus (paremmin tunnettuna, ymmärrettynä) tulee omaksutuksi.

Kanada: Isoäidin valitus. ”Olemme kaikki alttiina pandemialle. Minulle vaikeinta on olla erotettuna lapsenlapsistani. Se särkee sydämeni. Näin heidät pikaisesti kirkossa, mutta he eivät enää edes yritä halata minua. Pääni tietää syyn, mutta sydämeni itkee. Vihaan tätä pandemiaa. Se ryöstää meistä kovin monia, se tekee minut kiukkuiseksi, joten rukoilen kiukun ulos rukouksen kautta. N.B.

Suomi
Viimeaikaiset tapahtumat ovat kerta kaikkiaan huolestuttavia ja ne viittaavat tulevaisuudessa koittaviin vaikeampiin aikoihin. Rukoilen joka päivä Amerikan puolesta, joka on hyökkäysten kohteena yhteiskunnan kaikilla tasoilla ja Kiinasta. Meidän on vain uskottava, että hallinta on HERRALLA. C.R.

Sveitsi
Eräs liikemies tuntee myötätuntoa Jerusalemia kohtaan. Hän kertoo kuulleensa laulun: ”Jerusalema” ja pitäneensä siitä. Joku oli kirjoittanut siihen zulunkieliset sanat, ja eräs tanssiryhmä teki aiheesta DVD-levyn. Pandemian aikana siitä on tullut tunnettu ja se sai yli 250 miljoonaa like-klikkausta. Niin tapahtui, koska miljoonat ihmiset käänsivät päänsä ja sydämensä kohti Jerusalemia. Eräänä päivänä Kuningas vielä oleskelee siellä. Odotamme ja rukoilemme Jerusalemille rauhaa R.B.
Jerusalem of Gold:

Israel
Muutattehan osoitetietoni. Olen poistanut tietoni kaikista Google-yhteyksistä. E.E.

Nepal-raportti: Olen innoissani voidessani kiittää teitä jälleen tässä kuussa antamastanne tuntuvasta tuesta Change Action Nepal -toiminnalle ja Indiralle, joka johtaa siellä pelastus- ja hoivatyötä. Teidän rakastavaa laupeuttanne arvostetaan siellä kovasti. SINÄ voit toimia muutosta aikaansaaden! Lahjoituksia voi tehdä tämän sivuston kautta: www.changeactionnepal.org Linkki filmiin: https://youtu.be/0mOU01NRf9k

“Pieni poikanen niitä paimentaa.” Meidän ei tule olla lapsellisia vaan lapsenomaisia. Koskaan ei ole liian myöhäistä katua. Jeesus ei suhtaudu meihin nuivasti vaan kannustaa meitä rakastaen.

”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.” Johannes 14:27page4image33185280

Vuosi 2020 on takanamme. Nyt on vuosi 2021; olla onnellinen on sinun valintasi!!!

https://youtu.be/0mOU01NRf9k 

“A little child shall lead them.”   We are not to be childish, but child like.

It is never too late to repent. Jesus begrudged us nothing and with love encourages us. “Peace I leave with you, my peace I give to you, not as the world gives, Do not let your hearts be troubled, neither be afraid.” John 14:27

2020 is behind us. This is 2021, to be happy is your choice!!!

Sincerely,

Meridel Rawlings.

Minut löytää Facebookista osoitteesta Still Small Voice    
https://www.facebook.com/Still-Small-Voice-483974671785658


Picture at the very top: Photo by Milada Vigerova on Unsplash