Finnish Newsletters
Leave a comment

Pieni hiljainen ääni kiittää Maaliskuu 2019

”… mutta teillä ei ole, koska ette ano.”
”Anokaa, niin teille annetaan.
Etsikää, niin te löydätte.
Kolkuttakaa, niin teille avataan.
Sillä jokainen anova saa, etsivä löytää
ja kolkuttavalle avataan.”

Jaakobin kirje 4:2 ja Matteus 7:7-8

Shalom te kaikki, jotka haluatte vaikuttaa näinä synkkinä päivinä!

Kysyin vanhimmalta pojaltamme Davidilta sapattina: ”Mikä on kaikkein vaarallisin alue Israelin kannalta – militantti Iran vai Eurooppa ylitseen pyyhkäisevine muutoksineen?” Pelkästään Ranskassa ISIS on murhannut 230 ihmistä. David vastasi epäröimättä: ”Eurooppa.” Olen samaa mieltä, ja alla olevat tiedot todentavat tuota vakaata käsitystä.

Keskustelumme jatkui näin: ”David, me olemme työskennelleet alijan edistämiseksi, olemme olleet rohkaisemassa juutalaisia palaamaan kotiin Israeliin tähän mennessä 50 vuoden ajan. Kun otamme huomioon koko maailmanlaajuisen juutalaisvihan, tuo kutsu on entistä tärkeämpi! Perheenä me teimme filmejä, tv-ohjelmia, kirjoja ja pidimme luentoja. Yhdessä olemme kertoneet maailmalle Israelin historiallisesta ja profeetallisesta merkityksestä ja osuudesta muinaisen ja modernin historian aikana. Olemme olleet edelläkävijöitä myös tukiessamme seksuaalisen hyväksikäytön uhreja maailmanlaajuisessa taistelussa. MUTTA mikään ei ole muuttunut! Juuri antisemitismi ja seksuaalinen hyväksikäyttö lisääntyvät jatkuvasti. Kuulemme päivittäin antisemitismin jyrkästä lisääntymisestä maailmanlaajuisena ilmiönä, johon liittyy viha Israelia kohtaan. Seksuaalinen hyväksikäyttö ei milloinkaan ole ollut yhtä laajalle levinnyttä. Myös täällä Israelissa tilanteet ovat periaatteessa ennallaan… palestiinalaiset näyttävät jatkavan terrorilla uhkailua, vihaa ja ovelia mustamaalauskampanjoita entiseen tapaan.” Olemme astuneet hyvin synkkään yöhön.

David oli samaa mieltä ja järkytti minua sanoessaan: ”Holokausti voisi toistua. Näyttämöasetelma on rakennettu. Ajattelepa tätä: nykyisin maailmassa käytössä olevan GPS-järjestelmän toimiessa emme pystyisi kätkemään juutalaisia. Asia on hyvin vakava, siitä ihmeestä huolimatta, että Israel on olemassa demokratian ja järjellisyyden saarekkeena keskellä laajenevaa mielettömyyden merta.”

Sanoin: ”Lukiessani isäsi ja itseni 40 vuotta sitten kirjoittamiamme kirjoja… huomaan perusasioiden olevan tasan tarkkaan samalla tolalla. Erona on se, että nykyään juutalais- kristillinen etiikka on raivoisien hyökkäysten kohteena Euroopassa niin jumalattoman oikeiston kuin vasemmistonkin taholta. Ja tähän voi lisätä fundamentalistisen islamin jatkuvan lisääntymisen niin idässä kuin lännessäkin.

David rohkaisi minua: ”Sinä ja isä olette aina olleet profeetallisia. Haluan rohkaista teitä järjestämään puhetilaisuuksia. Teidän on tarpeen käyttää aikaanne eurooppalaisten seurassa. On tärkeää, että jokaisessa tilaisuudessa on aikaa kysymyksille ja vastauksille.”

TOSISEIKKOJA

USA: Minnesotassa sijaitseva Minneapolis on FBI:n mukaan terrorismin kuumin pesäke. Sieltä lähti 45 somalia ISIS- ja El Shabab -järjestöjen riveihin viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana. Heistä 12 pidätettiin kun he pyrkivät liittymään ISIS-järjestöön. Kongressiedustaja Ilan Omar sai virkansa näiden radikaalien islamistien tuella. Tämä sosialistinen demokraattiedustaja inhoaa Israelia ja tuo sen julki!

Yhdistynyt kuningaskunta: Pääministeri Theresa May puhui brittiparlamentissa ja otti esiin yleisesti ilmenevän antisemitismin, joka on lisääntynyt kansallisesti katsoen 75 % :lla yhdessä vuodessa. Israel on ainut kansakunta, joka on allekirjoittanut kymmenen miljardin punnan kauppasopimuksen Britannian kanssa. Sopimus astuu voimaan huhtikuussa 2019, eivätkä EU:n rajoitukset koske sitä.

PIDETÄÄN MIELESSÄ: Yhdistynyt kuningaskunta ja USA ovat olleet suurimmat ja vaikutuksiltaan maailmanlaajuisesti kattavimmat majakat evankeliumin historiassa! Krisitityt britit ovat paastonneet ja rukoilleet ja järjestäneet rukouspäiviä oman kansakuntansa puolesta. Meidän kaikkien tulee rukoilla, korottaa äänemme ja varoittaa kaikkia kohtaamiamme ihmisiä.

Kutsukaa Jay ja minut omalle alueellenne puhumaan ja luomaan selkeä katsaus tilanteisiin.

Meitä molempia käytettiin muuttamaan historiaa 1980- ja 1990-luvuilla – ja voimme tehdä niin jälleen!

Meridel Rawlings; Box 84156, Mevasseret Zion, 9079097 Israel. /  meridel.rawlings@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *