Finnish Newsletters

Pieni hiljainen ääni – Tisri 5779 / lokakuu 2018

Rakkaat ystävät!

www.stillsmallvoice – tavataan internetsivuilla!

Shalom Jerusalemista, Suuren Kuninkaan kaupungista!

Te olette kuulleet sanottavan: ‘Rakasta lähimmäistäsi’ ja ‘Vihaa vihamiestäsi.’ Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka vainoavat teitä. Matteus 5: 43-44

Te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden, mutta se, joka kestää loppuun asti, pelastuu. Markus 13:13

Nykypäivinä kansakunnat kaikkialla maapallon eri puolilla ovat punnittavina vaakakupissa. Sinut ja minut on tuotu valtakuntaan tällaista aikaa varten. Vallitsevasta, pahaenteisestä turvallisuustilanteesta huolimatta, me täällä Jerusalemissa olemme ylistäneet ja iloinneet yhdessä yli 100 kansakunnasta saapuneen 7 500 pyhän kanssa. He osallistuivat jokavuotiseen kristilliseen lehtimajanjuhlan viettoon Jerusalemissa. Juhlien järjestäjänä toimi Jerusalemin kansainvälinen kristillinen suurlähetystö. Jumalan suola ja valo näkyi! Halleluja!

Kiitos nopsasti kuluneen kesän aikana saamistani kirjeistä ja sähköpostiviesteistä. Jay ja minä vietimme aikaa lastemme ja lastenlastemme kanssa. Se antaa elinvoimaa. ‘Aikalisä’ auttaa meitä hengähtämään syvään ja kerta kaikkiaan irtautumaan joksikin aikaa. Kiitos rukouksista perheemme ja työmme puolesta! Aherramme parhaillaan uuden televisiota varten tehtävän opetusohjelman parissa.

Minun työtäni on kirjoittaminen, joten rukoilettehan, että ystävänne olisi uskollinen ja tulisi työn ja tyhjän valkoisen sivun ääreen joka aamu. Välistä se tuntuu nujertavalta, mutta tehtävää on paljon. Olen luvannut toistuvasti, että saan tuoreimman kirjani julkaistua. Enää ei ole perusteita lisäviivytyksiin.

Miten voimallinen onkaan eri puolilla maapalloa asuvien Jumalan omien rukousten voima. Me asetamme esiin mittapuun ja pidämme pimeyttä loitolla, niin ettei se tukahduta meitä kaikkia. Ettehän masennu ja luovuta tehdessänne hyvää. Jos tarvitsette lepoa, levätkää, mutta älkää milloinkaan hellittäkö, vaan pyytäkää taivaallista apua, jota me kaikki tarvitsemme kyetäksemme jatkamaan. Pidättehän tarkoin silmällä, mitä omassa kansakunnassanne parhaillaan tapahtuu. Pimeys vihaa juutalais-kristillisä arvoja. Jos tämä aiheuttaa meissä hämmästystä, se on merkki siitä, ettemme ole kosketuksissa tosiasioihin. Olemme sodassa loppuun asti, mutta ME VOITAMME taivaasta saamillamme aseilla.

1. Englanti – Jos Labor-puolueen antisemiittinen johtaja Jeremy Corbyn äänestetään virkaan, peräti 40% Englannin juutalaisväestöstä saattaa muuttaa maasta. Rukoilettehan, että pääministeri Theresa May voittaa brexitin suhteen.

2. Euroopan unioni – Iran, maailman johtava terroristimaa, on yhä hyvässä maineessa EU:n piirissä ja se nauttii täyttä tukea! Hyvin harvat tajuavat asioiden todellisen laidan; Israelia ja presidentti Trumpin johtamaa USA:ta lukuun ottamatta. Maailmanjohtajat ovat tahallisen sokeita. Netanjahu

näytti YK:lle todisteet siitä, missä ydinvoimamateriaalia pidetään varastoituna Teheranissa. Eurooppa suhtautuu tähän informaatioon kuin pienen pojan varoitushuutoon sudesta. Kerrassaan säälittävää!

3. USA – Tuomari Brett Kavanagh vapautuu täysin syytteistä ja hänet nimitetään korkeimpaan oikeuteen. Tämä surullisenkuuluisa kuulustelu siirtyy historiaan etäisenä kaikuna Massachusettsissa sijaitsevan Salemin kaupungin noitavainoista.

4. Kanada – Konservatiivien täytyy nousta ja tuoda äänensä kuuluville. He tarvitsevat tukea, jotta totuus voittaisi – MUUTOIN Kanada joutuu nopeasti alaspäin vievälle, kaltevalle pinnalle. Seurakunnan, jota jotkut kutsuvat nukkuvaksi jättiläiseksi, tulee nousta. Nuorisomme ja lapsemme ovat vaarassa. Lapset ovat hämmennyksissään sukupuoli-identiteetin suhteen, ja vanhemmilta on viety auktoriteetti.

5. Venäjä – Putin on antanut Venäjän ortodoksikirkolle suurenmoiset valtaoikeudet. Kirkko hallitsee kansaansa. Miehellä on laillinen oikeus hakata vaimoaan ja lapsiaan verille asti – joutumatta vastuuseen seurauksista. Tämäkin on yhdenlaista valvontatoimintaa.
Venäjä siirsi ylpeästi neljä omaa S-300 -ilmatorjuntaohjustaan Syyriaan. Niiden kantama on 250 kilometriä, eli Jerusalem on ulottuvuusverkon piirissä. Tarpeen vaatiessa Israel eliminoi nämä ohjukset. Me täällä Israelissa voimme havaita suureen konfliktiin johtavan lähtölaskennan olevan meneillään. Venäjä saattaa vilkuilla Israelille kuuluvien valtaisien maakaasuesiintymien suuntaan. Nehän sijaitsevat maamme rannikon alla Välimerellä. Onko tämä juuri se ‘saalis’, jota he kärkkyvät? Lue Hesekielin kirjan luvut 38 ja 39.

6. Iran – Maa laukaisi 6 ballistista ohjusta Syyriaan. Syyksi he ilmoittavat taistelun ISIS-järjestöä vastaan. Noiden aseiden pintaan on kirjoitettu hepreaksi ‘Kuolema Israelille’. Haagissa toimiva Kansainvälinen tuomioistuin vaatii Amerikkaa poistamaan Iranin vastaiset sanktiot humanitaarisista syistä. Irania ei pyydetä muuttamaan uhkalausumiaan tai kuolemaan ja tuhoon tähtäävää politiikkaansa Israelia kohtaan.

7. Palestiinalaishallinto – Heidän arvokkain hyödykkeensä on 5,2 miljoonan pakolaisen joukko. Tämä status näillä ihmisillä on ollut vuodesta 1948 lähtien. Viimeksi kuluneiden 70 vuoden aikana palestiinalaisviranomaiset ovat osoittaneet olevansa mestarillisia valehtelijoita. Amerikka leikkasi tammikuussa tukeaan UNRWA:lle (Yhdistyneiden kansakuntien palestiinilaispakolaisista vastaava järjestö). Viime elokuussa USA lakkautti täysin tukensa, sillä palestiinalaishallinnon taholta ei löydy minkäänlaista neuvotteluhalukkuutta Israelin suuntaan. Olette havainneet kansainvälisestä mediasta, että UNRWA on täydellisessä vararikossa… MUTTA totuus on, että 67 kansakuntaa yhä tukee sitä. Palestiinalaisilta puuttuu täysin läpinäkyvyys ja vastuullisuus UNRWA:lta saatujen varojen suhteen. Nykyisin tuen määrä on miljardin dollarin luokkaa. Mielenkiintoista tosin, että miljardin suuruinen tukisumma on tältäkin vuodelta vailla kirjanpidollista selontekoa. Näin on. Valehdellaan ja väitetään lasten kärsivän nälkää ja televisiokameroiden edessä esitetään pilkkaprotesteja. UNRWA ei myöskään aina maksa työntekijöilleen palkkoja. Nämä varat ohjataan väkivaltaa israelilaisille tehneille tai heitä tappaneille, tuomion saanelle terroristeille ja näiden perheille. Samaan aikaan palestiinalaisviranomaiset rahoittavat lapsille suunnattuja militaristisia kerhoja, ja terrorismikoulutusleirit kukoistavat. Lisätietoa löydät sivuilta: www.israelbehindthenews.com

Abbas tekee ylitöitä parjatakseen Israelia ja saadakseen tukea.

8. ISRAEL – Vietimme juuri aivan upean viikon juhlien raamatullista lehtimajanjuhlaa. Tänne saapui 7 500 kristittyä pyhiinvaeltajaa yli 100 kansakunnasta.
Tällaista on Jumalan yhdistyneet kansakunnat toiminnassa: israelilaiset (juutalaiset) ja kristityt tekevät yhteistyötä ja pelastavat haavoittuneita syyrialaisia muslimeja. Oli ilo puhua niiden

page2image3698928

sairaanhoitajien ja lääkärin kanssa, jotka ratsastivat aaseilla Hermonvuoren rinteitä israelilaisten sotilaiden johdolla Syyrian rajalle. Ystävälliset syyrialaissotilaat ottivat heidän hevosten selkään yöaikaan ja veivät heidät maan pohjoisosan kyliin antamaan lääkintäapua ja inhimillistä tukea. Ihmiset ovat ihmisiä!!! Vakavimmin haavoittuneet tuodaan israelilaisiin sairaaloihin. Tätä kaikkea tekevät salassa sankarit, jotka eivät näe rajoja tai esteitä.

On olemassa kertomatta jääviä, siunaavia tarinoita niistä suhteista, jotka ovat muotoutuneet kristittyjen ja tämän kansakunnan välille. Ne kantautuvat hiljaisesti eri puolille maailmaa.
Tänä vuonna lehtimajanjuhlilla vallinnut voitelu oli suurin, minkä Jay ja minä milloinkaan olemme kokeneet. Toisten rukoilevien pariskuntien ja muutamien sitoutuneiden sinkkujen kanssa uskoimme syyskuussa 1980 Jumalan synnyttävän Jerusalemin kristillisen suurlähetystön. Jumala jatkaa yhä työskentelyä väkevällä tavalla. VÄKEVÄLLÄ TAVALLA! Annattehan Hänelle ylistyksen ja kiitoksen! Muistattehan tämän: mitä ikinä teemme valtakunnassa, se KASVAA! Pysähdytään hetkeksi miettimään sitä! Kaikki, mihin teissä jokaisessa oleva Pyhä Henki innoittaa, se kaikki menestyy kuuliaisuutta noudatettaessa. Kiitos, että rukoilette rauhaa Jerusalemille. Rukoilettehan niiden israelilaisten puolesta – 90 % väestöstä – jotka tuntevat vähän tai eivät lainkaan omaa perintöosaansa, ja vielä vähemmän Raamattua. Hepreankielinen Raamattu on kirjoitettu muinaishepreaksi. Nykypäivän juutalaiset eivät sitä ymmärrä. Se taitaa olla vielä vaikeampaa kuin kuningas Jaakon Raamatun käännöskielen ymmärtäminen nykyenglannin puhujille.

Ymmärrättekö, että kaikki seikat viittaavat Messiaan paluuseen!!! Olemmeko me se sukupolvi, joka

näkee sen toteutuvan? KYLLÄ!
… kun HERRA rakentaa Siionin ja ilmestyy kunniassaan… Tämä kirjoitettakoon tulevalle sukupolvelle [englanniksi: VIIMEISELLE SUKUPOLVELLE suom.huom.] ja kansa, joka vastaisuudessa luodaan, on ylistävä Herraa. Psalmi 102: 17, 19 RK

Miten ihmeessä tämä tapahtuu?
Me pysyttelemme mukana ajassa ja pyrimme löytämään tapoja toimia merkittävästi. Rukoilettehan poikiemme puolesta, joiden heprean kielen taito on täydellinen. Uskomme heillä olevan vaikutusta omaan sukupolveensa ja lapsenlapsillamme vuorostaan omaansa. Jay ja minä uskomme, että tuodessamme rakkaamme päivittäin rukouksessa yhteen tai kotiimme aterioimaan, muutos tapahtuu vääjäämättä.

Käyttehän nettisivuillamme – www.israelvision.com ja www.israelvisiontv.blogspot.com tai stillsmallvoice.tv – katsomassa videon lehtimajanjuhlien vietosta.

Käyttehän klikkaamassa YouTuben sivuilla, yläkulmassa, kanavamme tilauksen. Se hyödyttää meitä. Israelvisionyoutube.

Kiitos rukouksista ja tuesta viimeksi kuluneiden 49 mittaan. Lähdimme Kanadasta lokakuun 20. päivä vuonna 1969. Mikäli jollakulla teistä ei ole omaa kappaletta kirjastamme ‘Love My People’ (Rakastakaa minun kansaani), niin pyydättehän. Lähetän sen.

Herran rakkauden turvassa
Meridel Rawlings
Box 84156, Mevasseret Zion 9079097 ISRAEL email: meridel.rawlings@gmail.com

Rakkaat suomalaiset ystävät!

Emme ole pitäneet yhteyttä toisiimme muutamaan kuukauteen.
Pahoittelen Nordean menettelyä sulkea tilimme. Toivoakseni olitte yrittäneet lähettää lahjoituksia. Nordea pitää minua ja Jayta epäilyttävinä, mikä saattaa johtua Israelista. Emme ole rekisteröineet toiminnallemme hallitusta Suomeen. Siitä syystä Nordea pitää meitä ‘ei-toivottuina’ asiakkaina.

Pyydän hartaasti, että jatkatte rukousta meidän puolestamme ja tuen lähettämistä työllemme Israel Visionin ja Pienen hiljaisen äänen puitteissa, huolimatta kuukausien hiljaisuudesta. Emme ole oikein tienneet mitä tehdä. Useimmille teistä lahjoitusten lähettäminen PayPal -järjestelmän välityksellä ei ole tuttua. Sehän on ainoa www.stillsmallvoice.tv sivuilta löytyvä vaihtoehto.

Avasimme pankkitilin Kreikkaan, joka on Euroopan unionin jäsenmaa. Tulemme oleskelemaan siellä levätäksemme, kirjoittaaksemme ja tehdäksemme televisio-ohjelmia. Voitte lähettää lahjoitukset, joita kovasti arvostamme, tilille:

Rawlings Meridel
IBAN: GR64 0171 1240 0061 2414 2784 851
BIC: PIRBGRAAXXX