Finnish Newsletters

Rukousaiheita etulinjasta! – Heinäkuu 2018

Pieni hiljainen ääni kiittää!

Tooran kappale ‘Balak’ kertoo Baalamista… mooabilaisesta tietäjästä, joka ei pystynyt kiroamaan Israelia yrittipä hän sitä miten kovasti tahansa. Samalla kun HERRA Jumala pani aasin puhumaan varoituksen sanoja tuolle kiivailijalle, niin Hän teki Baalamille mahdottomaksi kirouksien lausumisen Israelin ylle. Hän siunasi yliluonnollisesti Israelin kansaa. Varsin ihmeellinen tarina. Vilkaisepa alla olevasta osaa profetiasta.

Miten ihanat ovat sinun telttasi, Jaakob, sinun asuinsijasi, Israel!”
Se on kyyristynyt, laskeutunut maahan kuin jalopeura, kuin leijona – kuka uskaltaa herättää sen? Siunattu se, joka sinua siunaa, kirottu se, joka sinua kiroaa!
4. Mookseksen kirja 24: 5, 9

Hepreaksi leijonista puhuva jae ilmaistaan näin: ”Katso kansaa, joka nousee kuin naarasleijona ja kohottautuu (asemaansa) kuin urosleijona.

Mutta Juuda pysyy asuttuna iäti ja Jerusalem polvesta polveen. Jooel 4:20

Juuda (Yehuda) on Jaakobin (Yaakov) neljäs poika. Kun maa jaettiin Israelin heimojen kesken, Juuda sai laajan alueen Jerusalemin eteläpuolelta, joka ulottuu idästä Kuolleeltamereltä Välimerelle länteen. Vuosisatojen ajan tämä alue on tunnettu Yehudan alueena, siis Juudeana. Vaikka monet ihmiset yrittävätkin katkaista siteen juutalaisten ja Juudean väliltä, eli juutalaiskansan ja sen raamatullisen sydänmaan väliltä, Jumala lupaa profeettansa Jooelin (Yoelin) välityksellä, että Juuda pysyy, on olemassa ikuisesti.

Tuhansia vuosia juutalaiset ovat säilyttäneet oman identiteettinsä ja pysyneet uskollisina raamatullisille arvoille ja käskyille. Jokainen sielu on linkki sukupolvien ketjussa, joka on kantanut kansakunnan ja ihmiset tähän päivään. Ajat on kauhistuttavia, mutta kyse on Jumalan päivistä. Ethän väsy tekemään hyvää nyt kesälläkään. Jayta hoitanut kardiologian erikoislääkäri ottaa Jayn takaisin sairaalaan 2-3 päiväksi. Hänen sydämensä lyö liian nopeasti ja lääkärit haluavat korjata tilanteen.

Jay vakuuttaa: Minun sydämeni on valmis, Jumala, minun sydämeni on valmis! Psalmi 57:7.

Seistä, kun kaikki on tehty… me seisomme. On ensiarvoisen tärkeää, että pysyt jatkuvasti rukouksessa ja tuet meitä. Ethän unohda Rawlingseja ja ajattele: ”Joku muu kyllä lahjoittaa.” Pysythän tukenamme.

Mitä rukoilla pitäen silmät täysin auki!
Jordanialla on 700 miljoonan US-dollarin kassavaje omassa keskuspankissaan. Viime viikolla Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja öljyllä rikastunut Qatar lainasivat Jordanialle 2 miljardia dollaria. Vaan siihen sisältyi salpakoukku. Kuningas Abdullahin oli allekirjoitettava laajavaikutteisia sitoumuksia, jotka luonnostelen tähän pääpirteissään:

  • Jordanian armeija voidaan kutsua taistelemaan Jemeniin saudien puolesta. Huteja puolestaan tukee Iran.
  • Jordanian on lopetettava yhteydenpito Mahmood Abbasiin, palestiinalaisjohtajaan; hän on rauhan esteenä.
  • Jordan katkaisee kaikki yhteydet Syyrian presidenttin Assadiin. (Jordania majoittaa alueellaan tällä hetkellä 600 000 Syyrian pakolaista.)
  • Jordania rajoittaa Muslimiveljeskunnan vaikutusvaltaa, koska nämä sallivat Turkin presidentin, Erdoganin vaikuttavan liian paljon palestiinalaishallintoon. Näihin sitoumuksiin Jordanian on pitäydyttävä.

Syyrian presidentti Assad pommitti Venäjän tuella Syyrian kaakkoisosaa tuhotakseen vapaustaistelijat. Samalla 270 000 syyrialaista pakolaista työnnettiin Israelin rajoille Golanin kukkuloille ja Jordaniaan. Golanin Israel valloitti vuoden 1973 sodassa. Syyria haluaa sen takaisin. Tässä hätätilanteessa on kyse taistelusta viimeiseen hengenvetoon asti. Hirvittävää! Kukaan ei välitä. Kun amerikkalaisjoukot julistivat aselevon FIFA:n jalkapalloturnauksen ajaksi, Iran toi viekkaasti omiin Syyriassa sijaitseviin sotilasasemiinsa täydennystä. Venäjä on syönyt Israelille antamansa sanan pitää Syyriassa 15 kilometrin puskurialuetta Israelin rajaan Golanilla!! Meistä tuntuu, ettei Venäjällä ole aikomustakaan lähteä pois tuolta alueelta. Kysymys: rakentaako HERRA Hesekielin lukujen 38 ja 39 näyttämöä? 

  • Rukoilethan, että ratkaisulaakson suuret joukot tulevat tuntemaan Elävän Jumalan.

Elämme syvän harhaanjohtamisen ja maailmanlaajuisen jakautumisen aikaa. Netanjahu ja Abbas on kutsuttu mukaan FIFA:n loppuotteluihin Moskovaan. Katsokaa miten Putin esittelee oman rauhansuunnitelmansa. Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuun 16. päivänä.

  • Rukoilethan, että pahat johtajat joutuvat luopumaan asemastaan.
  • Rukoilethan, että Rawlingsit saavat kokea ylenpalttista armoa. Me täällä Jerusalem Vistasissa olemme tiukassa tilanteessa palkanmaksun suhteen. Ruoan hinta kallistuu jatkuvasti Gazasta lähetettyjen Hamasin leijojen poltettua poroksi satoja eekkereitä (1 eekkeri = 0,4 hehtaaria) maaviljelysmaata etelässä. Leivän, juuston, tomaattien, paprikan ja munien hinta on noussut huimasti.

Muistathan, että Pyhä Henki tarkkailee sydämesi asennetta 24/7. Ethän uuvu tekemään hyvää. Ymmärrämme, että kaikki kansakunnat ovat tiukilla. MUTTA… mitä Israelille tapahtuu, sama tapahtuu muullekin maailmalle!

Sydämellisin terveisin Meridel Rawlings FT