Finnish Newsletters

Pieni hiljainen ääni kutsuu … Toukokuu 2018

Kallisarvoiset, meistä Rawlingeista välittävät ystävät!

Voit aina tavoittaa minut lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: meridel.rawlings@gmail.com tai käymällä nettisivuillani osoitteessa stillsmallvoice.tv. Lähetä sivut myös ystävillesi!

Totta puhuakseni, ilahdun eniten kirjeistä, joita lähetätte postiosoitteella: Meridel Rawlings, Box 84156, Mevasseret Zion, 9079097 Israel.

Mevasseret Zion on kaunis, Benjaminin kukkuloilla sijaitseva Jerusalemin lähiö. Kerrothan, jos tulet käymään Israelissa. Soita minulle:  971 54 471 1786, niin tavataan.

Aluksi haluan lainata tähän tekstikatkelman kirjeestä, jonka Jay löysi postilokerostamme hiljattain. Se on minulle hyvin tärkeä. ”Lukiessani Sinun lähettämiäsi uutiskirjeitä minut aina valtaa sekoitus iloa ja kyyneliä. Voin parhaiten kuvata sitä näin: lukiessani sivujen sanoja saan tunnun HERRAN läsnäolosta. Joten ymmärräthän Meridel, että on todella etuoikeus kylvää Sinun työsi hyvään maaperään.” Mary ‘Joyce’ M. USA 

Sinun siemenesi ovat tervetulleita minä tahansa valuuttana tai käteisenä. Käteinen kannattaa kääriä ohueen folioon. Toimii! Rukoilethan!

Yritän vastata jokaiseen kirjeeseen, jokainen on lahja! Emme olisi voineet saada aikaan yhtä paljon, ilman rukouksianne, luottamustanne ja lempeyttänne…Annetaan siunausten virrata; uskon voivani lukea seuraavasta kirjeestäsi, että antamasi lahja on kertynyt takaisin moninkertaisena. 

Minä siunaan ne, jotka siunaavat sinua, ja kiroan sen, joka kiroaa sinua, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki maailman sukukunnat. 1. Moos. 12:3 

Tuleehan Abrahamista suuri ja mahtava kansa, ja kaikki kansat maan päällä tulevat siunatuiksi hänessä. Sillä minä olen valinnut hänet, että hän käskisi lapsiaan ja perhettään pysymään HERRAN tiellä ja toimimaan vanhurskaasti ja oikeudenmukaisesti… 1. Moos. 18:18-19

Mutta kirkkaus, kunnia ja rauha jokaiselle, joka tekee hyvää, ensin juutalaiselle, sitten myös kreikkalaiselle… Kirje roomalaisille 2: 10

Isämme ottaa huomioon jokaisen, joka lausuu Hänen nimensä!

Nelivuotiaana (kuvassa vasemmalla) kasvoin Kanadassa perheessä, joka vei meidät vanhanaikaisiin telttakokouksiin. Perheellämme oli myös mökki, joka oli rakennettu halkaistuista kuusitukeista. Kokouspaikka oli meille lapsille taivaallinen paikka musiikin, opetuksen ja leikkien ansiosta. Tunsimme olevamme turvassa ja rakastettuja. Kokouspaikan keskustilassa oli katto, mutta ei sivuseiniä. Maalattialle oli levitetty sahanpuruja. Milloinkaan en ole unohtanut afroamerikkalaisia laulajia, jotka siunasivat iltakokouksia… ”kuivat luut, kuivat luut, nuo kuivat luut… kuulkaa nyt HERRAN sana.” Muistan tasan tarkkaan, miten heidän ilontäyttämät harmoniansa sykähdyttivät minua. En pystynyt pitämään jalkojani paikoillaan, he sytyttivät sisimpääni kipinän. Tuohon aikaan Kanadassa tummaihoisia arvostettiin. Itse asiassa, olin niin ihastunut kokemastani, että ensimmäinen vauvanukkeni oli pikimusta!

Juutalainen isoäitini teki Jeesuksen rakkauden minulle tutuksi, hän esitteli minut omalle Messiaalleni ollessani 4-vuotias. Siitä on 72 vuotta, ja siitä lähtien olen tiennyt olevani RAKASTETTU. Koska isäni perheessä kulki perintönä seksuaalinen hyväksikäyttö, olin vahingoittunut vakavasti ja tarvitsin apua. Abba Isä oli luonut minuun puhtaan sydämen ja uudistanut henkeni vahvaksi, kuten psalmissa 51 sanotaan.

Jumalan rakkaus toi minut takaisin elämään, joten sydämeni oli hyvin avoin voidellulle Sanalle ja musiikille, joita saimme kuulla Old Deer Campgroundissa Kanadan Albertassa 1940-luvun puolivälissä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, niin kirjoita tai soita.  

Viime huhtikuussa olimme Kanadassa rukoilemassa sairaiden perheenjäsenten puolesta. Sitten lensimme Dallasiin, Teksasiin. Nautimme uusien ihmisten kohtaamisesta. Saavuttuamme Dallasin lentokentälle tapasimme värillisen, floridalaisen  pastorin ja hänen vaimonsa. Vieraudentunteen murtamiseksi Jay kertoi heille tarinan adoptoimistamme sudanilaisista pojista, Michaelista ja Dubohlista ja heidän vaimoistaan ja 8 lapsestaan. Jay selosti miten huolimatta monista koetuksista – kieltäydyimme 8 pitkän ja vaivalloisen vuoden ajan luovuttamasta – kaikki ovat päässeet muuttamaan Kanadaan. ”Mikä meitä täällä Amerikassa oikein vaivaa?” kysyi pastori. 

Huomattuaan valkoiset hapsemme, pastorin vaimo kysyi: ”Miten pitkään olette olleet naimisissa?” ”Viisikymmentä ihanaa ja tapahtumarikasta vuotta!” Jay huudahti. ”Siunaan vaimoani tuomalla hänet tänne TD Jakesin pastori- ja johtajakonferenssiin!” 

Pyrimme pitämään yhteyttä epävirallisissa tilanteissa tapaamiimme ihmisiin ja lausumaan toivontäyteisiä sanoja. 

Jay, Daniel ja minä tulimme valtaisan siunatuiksia Potter’s Housessa (Savenvalajan talo) pidetyssä konferenssissa. Melkoinen etuoikeus. Täytyy sanoa, että kun on päässyt ylistämään värillisten veljien ja siskojen kanssa, ei kaipaa muualle, paitsi taivaaseen! Daniel tiivisti kaiken yhteen sanaan: ”Henkeäsalpaavaa!” Jay piti paljon vapaasta, inspiroidusta laulusta ja ylistyksen voimallisuudesta. Potter’s Housen Dallasissa oleva päämaja oli Isä Jumalan hyvyyden peittämä. Meidät otettiin vastaan avosylin, ja kuultuaan meidän tulevan Jerusalemista eräs nainen pyysi saada halauksen. 

Niinpä, valitsimme olla savenvalajan dreijassa. Daniel haluaa meidän ottavan mukaan veljensäkin ensi vuonna. Käynti oli syvä siunaus meille kaikille. Palasimme Israeliin uudistuneina ja rohkaistuneina. 

Sillä suuri, taivaat ylittävä on sinun armosi… 

HERRA on hyvän kaikkia kohtaan ja armahtaa kaikkia luotujaan. Psalmit 198:5 ja 145:9 Kirjoita You Tuben sivulle T.D.Jakes.

 

Vasemmalla olevassa kuvassa näet sielunhoitaja Hollyn ja hänen miehensä Brian Bolin, joka on huippukokki. Tapasimme iloksemme Hollyn ja hänen suloisen perheensä viime kerralla Dallasissa käydessämme. Äiti Teresan Laupeudensisaret löysivät hänet, pikkuisen polion runteleman lapsen, kadulta Intiasta ja veivät hänet hylättyjen lasten kotiin. Koska Holly oli vammainen, hänet annettiin adoptoitavaksi. Bayerin perhe hoivasi ja kasvatti hänet New Yorkissa. Nuorena työskentelin sairaanhoitajana orpolasten kodissa Darjeelingissa, Luoteis-Intiassa, Bengalin osavaltiossa. Hollyllä ja minulla oli varsin paljon yhteisiä kokemuksia. Hollyn kirjoittama kirja ‘Moyna’ löytyy sivuilta www.joyunspeakable.org 

Iloitsen voidessani kertoa, että Change Action Nepal -työ, jonka avulla pelastetaan ja hoidetaan kaltoinkohdeltuja naisia Kathmandussa (2013) on nyt rekisteröity myös Kanadassa paikallistasolla ja koko maassa. Koska poliittinen tilanne Kanadassa on muutoksen kourissa, emme voi anoa ja saada lahjoituksille verovapautta maksamatta huikeita summia juristeille. Daniel ja minä toivomme kovasti pääsevämme palaamaan Nepaliin kannustaaksemme rakasta Indiraa ja hänen aarteitaan! Auta meidät matkaan: www.changeactionnepal.com  Kiitos!

Päätän kirjeeni tähän. Siunaamme sinua Israelista. Miten merkityksellisiä päiviä elämmekään. Paljon tapahtuu ja näyttää siltä, että Israelia ja kansakuntia koskevia profetioita toteutuu raamatullisella, profeetallisella tasolla enemmän kuin milloinkaan aiemmin. Pysythän rukouksessa ja ethän milloinkaan aliarvioi omien rukoustesi, palvelemisesi ja lahjoittamisesi arvoa. Uskalla totella ja uskoa Pientä hiljaista ääntä. Hän tuntee suunnitelmat, jotka Hänellä on Sinun varallesi. Kysy Häneltä ja päätä olla tottelevainen pienimpienkin tehtävien suhteen. Ei väsytä tekemään hyvää. Meidän on tarpeen olla peräänantamattomia; Hänen rakkautensa läsnäolo ON palkinto.

Kerron näillä toukokuun Pieni hiljainen ääni -sivuilla Jumalan LÄSNÄOLOA koskevasta unelmasta ja näystä, jonka sain! Hän etsii maan päältä niitä, jotka ovat Hänelle uskollisia, niitä, jotka eivät kaipaa ‘juttuja’. Hallelujaa. Millainen Pelastaja. Hän on meidän päämäärämme ja palkintomme!

Kiitos, että anot RAUHAA Jerusalemille. Sinä menestyt, se on varmaa!

Rakkaat suomalaiset yhteistyökumppanit!

Sain kuulla eräältä teistä, että Nordea oli estänyt, jumittanut huhtikuisen lahjoituksen.

Itse asiassa AINUTTAKAAN lahjoitusta ei tullut SMV:n / PHÄ:n tilille huhtikuussa. Poikani keskusteli asiasta pankin kanssa ja erehdystä korjataan. Olethan ystävällinen ja lähetäthän lahjoituksen uudelleen. Tarvitsemme lahjoituksia maksaaksemme nettisivuista ja postituksesta. Kiitos, että näin palvelet rakkaudella meitä. Sillä on vaikutusta yhdessä rukoustesi kanssa! 

 Sinua ja läheisiäsi siunaten!