Finnish Newsletters

Meridelin kirjoituspöydältä Tammikuu 2018

Shalom !
Kiitämme sydäntemme pohjia myöden teitä rukouksistanne ja taloudellisesta tuestanne. Ne on laitettu ‘pataan’, jonka avulla ovemme pysyvät avoimina ja työmme jatkuu ja etenee.Tässä muutamia poimintoja, jotka rohkaisevat teitä rukoilemaan puolestamme. Ajat ovat vakavat ja kehitys vie edelleen samaan suuntaan… Meidän on luovutettava sydämemme päivittäin Jeesukselle.

Sanoin tänään Jaylle, että tunnen olevani kuin oksan kärjessä oleva värisevä lehti. Mutta Jumala…! Olemme oppineet rohkaisemaan itseämme Hänessä päivä päivältä. Rukoilettehan yhdessä Jayn ja minun kanssa neljän poikamme puolesta, jotka työskentelevät median parissa: David 48 v., Christian 46 v., Joshua 42 v. ja Daniel 31 v. He ovat olleet valtaisa siunaus meille monien vuosien ajan, mutta koemme Pyhän Hengen haluavan vapauttaa heidät vielä suurempaan palvelutehtävään. Rukoilemme: Pyhitä heidät – puhdista, vihi, erota heidät Sinulle, tee heistä pyhiä – totuudellasi. Sinun sanasi on totuus. Niin kuin sinä lähetit minut maailmaan, niin olen minäkin lähettänyt heidät. Johannes 17: 17 – 18

Palvelutyön päämääriä vuodelle 2018

No, HERRA ON LIIKEKANNALLA! Kun me uuvumme, Hän tuo voimaa aivan odottamattomilta suunnilta, mistä olemme päivittäin kiitollisia.

1. Filmimme ihmiskaupasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä, CAN-työstä Nepalissa on käännetty saksaksi sekä Saksaa että Sveitsiä varten erään sveitsiläisen ystävän lahjoituksien turvin.

2. Tämä filmi on hiljattain dubattu espanjaksi erään ystävän maksettua siihen tarvittavat kulut. Olemme antaneet eräälle guatemalalaiselle pastorille luvan esittää sitä useaan kertaan hänen 11 miljoonalle katsojalleen. Vietimme Etelä-Amerikassa vuosia 70-luvulla, ja siitä lähtien he ovat rukoilleet työmme puolesta ja pyytäneet sen leviävän espanjaksi.

3. Julkaisimme juuri videon netti- ja blogisivuillamme Gazan tilanteesta. Se on varsin ajankohtainen ajatellen nykyisiä levottomuuksia ja raketti-iskuja. Iran piileksii terrorin varjoissa.

4. Poikamme Josh muuttaa Jerusalemiin Jaffasta. Hän ja Daniel, kameramiehemme ja editoijamme, ovat hyvin innostuneita käynnistäessään lopultakin Israel Visionin tuliterän televisiostudion. Uusi päivä koittaa! Josh on monessa suhteessa media-ammattilainen. Tällä hetkellä hän työskentelee start-up -yritysten parissa Tel Avivissa. Siteeraan: ”Isä, olen tehnyt monista ihmisistä rikkaita, nyt omistan osan ajastani joka päivä Israel Vision ja Still Small Voice -projekteille, sillä niillä on todella vaikutusta.”

5. CAN – muutos, toiminta, Nepal – on vihdoin levinnyt Kanadan eri alueille ja liittovaltion tasolle. Juristimme rakastaa erityisesti Nepalia ja hän lahjoittaa ammattitaitonsa tähän työhön. Hän on luotsannut meitä kaikkien juridisten prosessien läpi ja on nyt valmis palvelemaan hallituksessamme.

6. Tänä vuonna tiimimme keskittyy tuottamaan ajankohtaisia videopäivityksiä katsojillemme suoraan täältä studioltamme Israelista. Jatkamme opetusta Israelin tärkeydestä. Israel ei ole poliittinen seikka… se on itse asiassa raamatullinen seikka KAIKILLE kansoille, uskovatpa ne Raamattuun tai eivät. Seuraamme kauhistuneina antisemitismin räjähdysmäistä lisääntymistä aina II maailmansotaa edeltävälle tasolle. Näemme kristittyjä vastaan suunnattuja hyökkäyksiä eri puolilla maailmaa. Jumala huutaa ja kysyy: ”KUKA on HERRAN puolella?” Annetaan siis HÄNEN siirrellä ja johdattaa meitä vuonna 2018!

7. Minä, Meridel viimeistelen tuoreinta kirjaani ”Erasing Indelible Stains” (Lähtemättömien tahrojen poispyyhkiminen), jossa tuon julki ne syvyydet, mitä VÄÄRYYS on ja miten tämä mystinen voima vaikuttaa sukupolviimme. Maalaan syvällisen kuvan seksuaalisen hyväksikäytön kauhuista n.k. ‘normaalin elämän’ puitteissa tarkasteltuna. Erittelen järjestelmällisesti tämän rampauttavan taudin ja teen parhaani kuljettaakseni lukijan hellästi ja varoen läpi herkän vapautumis- ja parantumisprosessin.

8. Jay ja tiimi viimeistelevät filmiä, jonka Daniel joulukuussa ohjasi ja kuvasi. Tracey on brittiläinen nainen, joka ratsastaa hevosellaan uskonvaraisesti. Tällä kertaa hän ratsasti uskollisella hevosellaan Pohjois-Israelista Jerusalemiin ja sieltä etelään aina Ramonin kraaterille asti. Kameran edessä hän kertoo Israelin historiaa, jota hän oppi paikallisilta asukkailta matkan varrella.

9. ‘The Heart of God at Work in Israel Today’ (Jumalan sydän työssä ja toimissa Israelissa nykyään’) on syvällinen katsaus niihin tavoittaviin puutteenalaisille suunnattuihin toimiin, joita messiaaninen yhteisö täällä Israelissa toteuttaa; kohteina ovat juutalaiset, arabit, etiopialaiset ja pakolaiset. Saimme filmin valmiiksi joulukuussa, ja nyt Jayn auttaa tuottajia viemään sen Kanadaan. Meidän mandaattimme on aina ollut Jumalan valtakunnan etsiminen. Filmaamme mielellään toisten palvelujärjestöjen työn edistämiseksi tässä maassa – aivan kuten omaammekin.

Meridel ja Daniel rukoilevat, että he pääsisivät Teksasin Dallasiin TD Jaken järjestämään pastoreiden ja johtajien konferenssiin 17. – 21. huhtikuuta. Emme halua jäädä paitsi mistään, mitä Jumalalla on meitä varten. Ymmärrämme, ette on liikuttava aikojen myötä. Epäröimme vain kulujen vuoksi, mutta meidän kaikkien on äärettömän tärkeää saada voimistusta ja vahvistusta. Minä, Meridel iloitsisin, mikäli Josh voisi saada vapaata ja lähtisi minun asemestani. Mainitsethan tämän rukouksissasi.

Teidän meihin kohdistamanne välittäminen, rukous ja lahjoitukset mahdollistavat työmme jatkumisen. Tuomme sen avulla esiin Jumalan valtakunnan mysteeriä maan päällä. Perheeni yhtyy sydämellisiin kiitoksiin antamastanne tuesta.

Tulkoon Sinun valtakuntasi, tapahtukoon Sinun tahtosi niin maan päällä kuin taivaassa tänä vuonna 2018.