Norwegian Newsletters

Shalom til mine kjære trofaste venner

Shalom til mine kjære trofaste venner.

“Hvor to eller tre er samlet i Mitt navn, se, da er Jeg der. Matteus 18: 20

“Vi er i ferd med å miste være jenter og kvinner, Nepals styrke. Sexhandelen med barn i Nepal er et overgrep mot menneskeheten. Det er en blokade mot rettferdighet!” Advokat D. Tripathi, Høyesterett, Kathmandu, Nepal-

” Jeg har vært i landsbyer hvor fedrene har solgt sine døtre for en ny TV-skjerm. Mitt hjerte brenner av ønske om å bygge

Trygge hjem/ Rednings Hus.” Meridel Rawlings

Aldri i mine villeste drømmer som ung kunne jeg ha trodd at jeg kunne bli satt fri fra min smerte, ydmykelse og skam fra

de seksuelle overgrepene jeg opplevde som barn. Jeg har mottatt nøklene til Hans kongerike, Matteus 16:16-18.

Hans vei er så mye høyere enn våre. Grunnet det nye livet Gud skapte i meg er jeg nå i stand til å nå inn i ødelagte liv og bringe helbredelse. Vær god og be for de tapre og modige personene i Nepal som stod med oss når vi lagde vår nyeste film:

DU KAN GJØRE EN FORSKJELL, CAN= Forandring, Aksjon, Nepal. Denne filmen avslører den mørke verden med sexhandelen gjennom de overlevende. Denne ondskapen spres fordi gode mennesker ikke gjør noe! De velutdannede vestlige nasjonene er kapable!

Det vi MÅ få gjennomført nå!

Jeg håper ditt eneste spørsmål er: “Hva kan jeg gjøre for å hjelpe?” For alle kan gjøre noe! Vårt Nepalske team ledet av Indira deler sin favør med oss. Vi skal møtes og vise denne filmen til sittende regjeringsledere snart. Planen er å invitere de til en privat visning av filmen i Kathmandu. Gjennom ditt hjerte og dine hender forsørget Herren muligheten til å lage denne filmen. Takk til hver enkelt av dere som gav for å få dette igjennom. Dette er din film, og vi vil se til at hver enkelt giver får tilsendt en kopi. Jeg har tro for å ha 10 000 Amerikanske Dollar med oss til vårt Nepalske team når vi drar ned, slik at to jordskjelv sikre hus kan bygges. Det er ingen vei tilbake, vi arbeider for å bringe en forandring til nasjonen. Vi vokser! I dag finnes det smuglede Nepalske jenter i bordeller i Calcutta som trygler oss om hjelp til å komme hjem.

Rehabiliteringsarbeidet er enormt, vi må bevege oss fremover. Vi har blitt et “trygt sted”, dørene er åpnet. Vær vennlig og hjelp oss!

Verdens premiere i Nepal

Vi ser frem mot å returnere til Nepal og vise denne fantastiske filmen, spesielt til regjeringsmedlemmer, andre Nepalske ledere og menighetsledere. Gud har gitt oss styrke, og i HANS kraft og frimodighet fortsetter vi. Ja, vi er svake, det er et foraktet arbeidsfelt, en trussel mot ondskapens mørke. Vi kan ikke gå videre uten din hjelp. Må Gud overraske oss med Hans veier!

Sitater fra filmen vår: C.A.N. = Du kan gjøre en forskjell

“Noen landsbyer i Nepal, har ingen jenter igjen; 67% av mindreårige 11 til 14 år er trafikkert av sine egne familier og landsmenn. Først blir de alle brutalisert i Nepal og deretter sendt til bordeller i India eller i de velstående muslimske land. Deres unge vilje knuses under umenneskelig behandling som å bli kuttet med barberhøvler (inkludert kjønnsorganene ), salt strøs på sårene. De kan også bli bitt over hele kroppen for å “bryte” dem ned. AIDS er utbredt. “Jan Brown, Produsent av” Solgt “en Hollywood-film som avslører handel med barn.

“Pubertet er alderen når de unge blir trafikkert, fysisk og mentalt mishandlet, og holdt i fangenskap og gjeldsslaveri. Uten noe form for juridisk dokumentasjon, blir blomstene av Nepal solgt. Sexturismen i Nepal gir de jobber som servitriser og dansere i klubber som er kjent som ‘Hytte Restauranter’ (kodeord for bordeller). Hver jente blir gitt et nummer, og kunden velger et tall som representerer en av jentene, som de har til dessert etter middagen. Ja, det er ekkelt. 45 000 til 50 000 unge jenter jobber i sexturismen i Nepal. Ut av de 1500 sexarbeidere i Tramel, Kathmandu sentrum, er 700 kjent for å være smittet med HIV. De tjener $ 15,00 til $ 30,00 i måneden. “Michael Brown, Regissør av filmen ” Solgt “.

«Jeg måtte forsørge for min mor og mine søsken så jeg dro til Kathmandu og fikk jobb i en hytte Restaurant. Kundene rørt oss overalt, på brystene våre, til og med våre private deler. Jeg var redd for å gå på do. Jeg er takknemlig for Indira Didi og CAN – Handling Aksjon Nepal for å komme meg ut av det, og hjelpen jeg får for å bli en skredder. Skjult ID.

“Siden 2010 har sex handelen økt med 61% etter at regjeringen vedtok “Mobility Rights Law” Mobilitets loven, som tillater at kvinner å reise fra sine landsbyer uten foreldrenes samtykke. Mange unge mennesker er analfabeter, og smuglere utnytter denne loven på det fulleste for egne formål. De sender den desperate, stemmeløse, og hjelpeløse jentene ut av Nepal, trafikkert som “sexslaver ‘” – 80% av ofrene blitt schizofrene. OM de kommer tilbake til Nepal, er det bare om natten når ingen ser dem. Selvmordshyppigheten er alarmerende høy. Offentligheten er uvitende om denne enorme utnyttelsen som skjer daglig”. Aasha -. Nepalsk Aktivist for trafikkerte unge kvinner.

“Jeg ble trafikkert til en velstående familie i Saudi Arabia. De betalte US $ 2,000 til han som smuglet meg. Jenter blir slaver for livet. MEN jeg kjempet for å komme tilbake til livet.” Durga Tamang, tidligere offer for menneskehandel.

“Fordi vår regjering har unnlatt å regulere systemet ser vi dette moderne slaveriet utbre seg. Det må være nulltoleranse. Mitt arbeid er å utdanne disse jentene. 80% av jentene som er i skolen er trygge. Vi bygger toaletter for jentene i skolene. Ellers frykter de for å gå på skolen. Tenk deg det! “Tidligere” Miss Nepal ”

“I min landsby fikk ikke jenter lov til å gå på skole. En dag ble jeg kidnappet, dopet og transportert i flere dager, jeg gråt, men det var ingen som hjalp meg. Jeg ble solgt til et bordell i India som en ung jente. Jeg kjempet imot, men ble torturert. Til slutt ble jeg reddet ut av politiet siden jeg fremdeles var et barn. Men Nepal nektet å ta oss tilbake. Vi hadde ingen papirer, de kalte oss; “Besudlet AIDS søppel”. Men senere grunnla jeg og 15 andre kvinner, en N.G.O. for å hjelpe andre personer som oss tilbake i Nepal. Den amerikanske statssekretæren anerkjente arbeidet vårt ved å gi meg prisen for “Ending Slavery Award.” Jeg ble sterkt oppmuntret! Charimaya Tamang

Hjelp oss å fortsette og støtte Nepalerne, som utdanner de unge tidligere ofrene for sexhandelen. Vi hjelper dem med inspirasjon og til å styrke de misbrukte. Vi, Rawlings, sammen med våre eksepsjonelle nepalske arbeidere retter oss nå ut mot lederne i Nepal. CAN var navnet vår sønn filmskaperen David Rawlings, kom på under hans omfattende filmarbeid i Nepal.

Med din hjelp har vi alle jobbet med denne filmen på en eller annen måte i løpet av disse tre årene. Daniel har en spesiell forkjærlighet for gatebarna i Kathmandu.

“HANDLING. AKSJON NEPAL “- C.A.N.
BE OG GI! DET HASTER: Daglig blir barn tatt inn i dette helvete.

Offentlig oppmerksomhet er avgjørende. Tid er kjernen for å få denne filmen ut til media. Be for oss slik at vi kan få den på landsdekkende TV og videre kjent. Med vårt Nepalske team planlegger vi å vise denne filmen til den Nepalske regjeringen.

For US $ 5.000. Kan vi bygge et jordskjelvsikkert og trygt hus. Gi $ 250, $ 500 eller $ 1000 … $ 100 i måneden vil holde en jente på skolen.
$ 50 i måneden vil hjelpe en familie i slummen med mat.
$ 15; vil gi en personlig hygiene-kitt til en jente med truser og vaskbare pads.

Gå til min hjemmeside www.stillsmallvoice.tv og doner via Pay Pal, er det trygt og enkelt. Takk, vi velsigner deg fra Sion. Meridel Rawlings