Norwegian Newsletters

Høsten 2016 Hebraisk Kalender måneden Tishre 5777

Skriv til; Meridel Rawlings……

“Hva de hjelpeløse lengter etter, hører du, Herre,
du gir deres hjerte styrke, du vender øret til.
Du hjelper de farløse og undertrykte til deres rett.
Mennesker skal ikke lenger drives fra landet i frykt.” Salme 10:17-18

Velkommen til min verden i Stille Milde Røst. Vi er takknemlige for en veldig aktiv sommer. Vi har fått skrevet en bok, sluppet en film og vi bygger et TV-studio.

Annapurna Himalayas. Jentebarn gjort til handelsvarer. Se T-skjorten; I'm Hot! "Jeg er deilig"

Annapurna Himalayas. Jentebarn gjort til handelsvarer. Se T-skjorten; I’m Hot! “Jeg er deilig”

BOKEN! Healing My Secret Stain: (fra forord) “Boken du holder i dine hender er unik på så mange måter. Først, det er en sann historie om smerte som blir vendt til styrke. Nummer to, denne historien kan hjelpe mennesker som er rundt deg. Den burde leses av alle, overalt! Nummer tre, jeg har delt livet med forfatteren i snart femti år og jeg har sett henne, min kone, nå ut til utallige personer som var innelåst i fengsler av smerte, lidelse og jag. Noen kunne knapt nåes inn til, og eller bli satt fri. Likevel, har jeg med mine egne øyne sett og dokumentert på film, hvor mildt hun har klart å løse lenkene og låsene av misbruk i livene til mennesker ved bruk av nøklene hun personlig mottok av hennes Herre og Mester.”

En unge Nepalsk mann ble satt fri.

En unge Nepalsk mann ble satt fri.

“Noen som hadde blitt så brutalt misbrukt kom til henne ifølge av flere sykepleiere klassifisert av medisins ekspertise som uhelbredelig schizofreni og uten håp. Likevel, så vi en etter en bli helbredet og satt fri”

For det fjerde, vi har frydet oss sammen med de utfridde og de har vokst opp til effektive agenter for helbredelse, for deres egne barn, ektemenn, familier og videre ut til deres venner, naboer og bekjente. Du vil møte noen av disse dyrebare hjertene i denne boken”

“Nå, som du leser denne historien, ta den til ditt hjerte, du også vil bli utrustet til å hjelpe de sårede rundt deg. De er overalt! Ikke vær redd. Han kan helbrede selv våres “uslettelige merker” fullstendig! Det er gode nyheter!

Merk mine ord for jeg vet!” Dr. Jay Rawlings, Jerusaem, Israel.”

“Trofasthet er kun å gjøre det jeg kan gjøre for ære min Herre og Frelser, som ser meg i alle stunder.”

FILMEN! CAN-  Change Action Nepal – You Can Make A Difference! Du kan gjøre en forskjell!

Det tok tre år å lage denne filmen. Daniel, Josh, Chris, David, Jay og jeg jobbet alle i dette prosjektet C.A.N- Forandring-Aksjon-Nepal”

Med å hjelpe unge jenter fra tragedien fra å bli smuglet eller solgt inn i sexindustrien, til en pris alt fra noen få til tusenvis av Dollar. Hvert år blir tusenvis av unge Nepalske jenter, noen helt fra 11 års-alderen, solgt ifra landsbyene sine og inn i den verdensombundne sexhandelen. De blir smuglet inn i et rent helvete. Fattige foreldre som sliter med å brødfø sine barn blir utnyttet på alle hold; venner, onkler, søskenbarn, naboer, mellompersoner og halliker kan alle være involvert i denne menneskehandelen og slaveriet. Desperate foreldre får ofte et tilbud på en liten sum penger for deres døtre. Mesteparten av jentene blir smuglet, kidnappet, fanget, brutalisert og neddopet. Disse unge blir solgt til bordeller i India og til mellommenn i Midtøsten for tusenvis av Dollar. Denne ondskapsfulle handelen skjer som oftest uforhindret.

Vi, familien Rawlings, har gitt vår støtte til “Tante Indira”, “Indira Dedee”. Hun er den Nepalske grunnleggeren av C.A.N. og redder disse jentene ut, en etter en. “Tusen takk Idira Dedee for at du gjorde en vei for å redde meg”. Tidligere offer.

page-2-image-7 page-2-image-6 page-2-image-5 page-2-image-4

David, Indira, Meridel. Chris filmer i Apenes Tempel i Kathmandu. Buddhistisk  jente snurrer et bønnehjul.

Meridel og Indira i tempelet.

Du kan være med og hjelpe C.A.N. å bygge et redningshjem/ Trygt Hjem for 5000 Dollar for å ivareta misbrukte jenter som blir reddet ut av sexindustrien. Hjelp oss med å hjelpe de, til å få en ny familie, få utdanning og lære et yrke.

Din donasjon vi hjelpe vår Nepalske team til å utvide sine effektive prosjekter. Tusen hjertelig takk!

Din gave er en gave til LIVET for utallige dyrebare unge mennesker.

ETT TV-STUDIO! I Jerusalem. Det nye TV-studioet er snart ferdig. Våre sønner er svært så begeistret over mulighetene dette nå gir oss med “å filme uhindret” i nye forunderlige måter.  Min mann har ledet vårt filmteam i 4 ti-år, har lagd 130 dokumentarer. Våre trofaste partnere har gitt oss denne muligheten fra å bruke vår egen stue til TV-studio, til å nå ha et profesjonelt et. Hvor enn du måtte være i verden så har du muligheten ti å være med oss i Israel.

Sammen har vi en fantastisk familie i tro. Jay og jeg velsigner hver og en av dere. Gjennom din gave kan vi fortsette og nå ut. Ingen gave er for liten til å bli høyt verdsatt. Vi når inn i gjemte sfærer i mørkret og inn i verden av sexhandelen. Gjennom oss når også du ut gjennom trykkekunsten ved å få denne boken utgitt, og igjennom våre nye TV sendinger som vil bi sendt ut i verden fra Jerusalem.

Vår kjærlighet og bønner blandet med tro, la oss alle vandre i tro. Vi har gått inn i det Jødiske Nye Året 5777,

og Jerusalems 50 år under hendene på sitt folk, Israel. Det er bemerkelsesverdige tider av mange grunner.

Data og film-ekspertene! f.v; Dan, Josh, Jay & Chris.

Data og film-ekspertene! f.v; Dan, Josh, Jay & Chris.

Vær velsignet,

Meridel, Jay, David, Chris, Josh & Daniel Rawlings

Hva du gjør mot de minste av disse, gjør du mot meg. Messias. Støtt oss i Israel