Finnish Newsletters

Syksy 2016, juutalaisessa kalenterissa tišri 5777

”Sinä kuulet nöyrien halajamisen, Herra, sinä vahvistat heidän sydämensä, sinä teroitat korvasi,auttaaksesi orvon ja sorretun oikeuteensa, ettei ihminen, joka maasta on, enää saisi kauhua aikaan.” Psalmi 10: 17-18

Tervetuloa Pienen hiljaisen äänen maailmaan.

Annapurnasta Himalajalta. Tyttölapset ovat 'tyrkyllä' Nepalissa. Huomaathan t-paidan tekstin: ”Olen kuuma pakkaus!”

Annapurnasta Himalajalta. Tyttölapset ovat ‘tyrkyllä’ Nepalissa. Huomaathan t-paidan tekstin: ”Olen kuuma pakkaus!”

Olemme kiitollisia hyvin kiireisestä ja toiminnantäyteisestä kesästä. Kirjoitimme kirjan, julkaisimme filmin ja olemme rakentamassa tv-studiota.

KIRJA! Salaisen häpeätahrani parantuminen

Ote alkulauseesta: ”Kirja, jota pidät käsissäsi, on monin tavoin ainutlaatuinen. Ensiksikin; se on tositarina voimavaraksi kääntyneestä tuskasta. Toiseksi; tämä kirja voi auttaa ympärilläsi eläviä ihmisiä, joten jokaisen tulisi lukea se ja soveltaa sitä – aivan kaikkialla! Kolmanneksi; olen elänyt kirjoittajan rinnalla viimeksi kuluneet 50 vuotta ja katsellut tämän naisen, vaimoni, kurottavan ja yltävän lähelle niitä ihmisiä, jotka olivat lukittuina valtaisan tuskan, ahdistuksen ja mielipahan vankilaan. Muutamat ihmiset olivat hädin tuskin saavutettavissa, saati sitten tuotavissa vapauteen. Kuitenkin olen omin silmin nähnyt ja dokumentoinut filmille, miten hellästi hän on pystynyt avaamaan hyväksikäytön ketjut ja kahleet heidän elämästään käyttämällä omalta Herraltaan ja Mestariltaan saamiaan avaimia.”

Nuori mies Nepalin maaseudulla vapautuu.

Nuori mies Nepalin maaseudulla vapautuu.

”Muutamat pahoin hyväksikäytetyt tulivat hänen luokseen sairaanhoitajien kannattelemina. Heidät oli luokiteltu parantumattomasti skitsofrenisiksi ja toivottomiksi tapauksiksi. Siltikin näimme heidän vapautuvan yksi toisensa jälkeen. Neljänneksi; olemme iloinneet vapautuneitten rinnalla heidän kasvettuaan tehokkaiksi parantumista ja eheytymistä tuoviksi toimijoiksi omille lapsilleen, aviomiehilleen, perheilleen ja myöhemmin ystäväpiireilleen, naapureilleen ja tuttavilleen. Tapaat muutamia näistä kallisarvoisista sydämistä tämän kirjan kautta.

Lukiessasi tätä kirjaa ja omaksuessasi sen mallit saat työkaluja ympärilläsi olevien kipuilevien ja kärsivien auttamiseen. Heitä on kaikkialla! Älä pelkää. Jumala pystyy parantamaan kaikkein mahdottomimmatkin, poispeseytymättömimmätkin tahrat – täydellisesti! Mikä hyvä uutinen! Luota minuun, sillä tiedän!”

Tri Jay Rawlings, Jerusalem, Israel

”Uskollisuus on yksinkertaisesti sitä, että teen jatkuvasti mitä ikinä kykenen Herrani ja Pelastajani kunniaksi; Hänen, joka näkee minut joka tilanteessa.”

FILMI! CAN – Change Action Nepal – (muutos, toiminta, Nepal) – Sinä voit vaikuttaa! 

Tämän filmin tekemiseen meiltä kului kolme vuotta.

page-2-image-7 page-2-image-6 page-2-image-5 page-2-image-4

 

Daniel, Josh, Chris, David sekä minä ja Jay teimme kaikki työtä tämän CAN-projektin tiimoilta pelastaaksemme nuoria tyttöjä ihmiskaupan ja seksiteollisuuden murhenäytelmistä. Heitä myydään muutamien tai tuhansien dollareiden hinnalla. Tuhannet nuoret nepalilaistytöt, joista muutamat ainoastaan 11-vuotiaita, myydään vuosittain omista kotikylistään kansainväliseen seksikauppaan. Heidät myydään elävinä uhreina päivittäiseen helvettiin. Köyhtyneet nepalilaisvanhemmat, jotka kamppailevat ruoan saamiseksi lapsilleen, ovat monen tahon riiston kohteina; ystävät, enot, serkut, naapurit, välittäjät ja sutenöörit saattavat olla osallisina tässä ihmisten orjuuttamisessa. Epätoivoisille vanhemmille tarjotaan monasti vähäinen rahasumma heidän tyttäristään. Usein tytöt viedään salaa pois; heidät kidnapataan, kahlitaan, pahoinpidellään ja huumataan. Nämä nuoret myydään Intian ilotaloihin ja edelleen ovelien Lähi-idän välittäjien käsiin tuhansien dollareiden hintaan. Tämä paha ja raaka toiminta jatkuu suurimmilta osin esteettä.

Me, Rawlingsien perhe, olemme tukemassa ”Täti Indiran” tai ”Indira-dedeen” työtä. Hän on nepalilainen CAN-työn (muutos, toiminta, Nepal [can= voida, pystyä]) perustaja, joka pelastaa näitä epätoivoisia tyttöjä yksi kerrallaan.

”Kiitos, Indira-dedee, että avasit minulle pakotien.” Eräs ihmiskaupan uhri

Valokuvat vasemmalta: David, Indira & Meridel. Chris kuvaamassa Apinatemppelissä Kathmandussa. Buddhalaistyttö pyörittämässä rukousmyllyjä. Meridel ja Indira-dedee temppelissä.

CAN – Change Action Nepal (muutos, toiminta, Nepal) on voittoatuottamaton järjestö, jonka kautta voit tukea tätä työtä. Voimme rakentaa Turvakodin 5 000 dollarilla ‘kotipesäksi’ näille hyväksikäytetyille, seksiteollisuudesta pelastetuille tytöille. Autathan meitä auttamaan heitä, niin että he pääsevät mukaan uuteen perheeseen, missä he oppivat uuden ammatin ja saavat koulutuksen. Lahjoituksesi auttaa tiimiämme Nepalissa laajentamaan tehokasta, tavoittavaa työtään. Kiitos! Annat ELÄMÄN lahjan lukemattomille arvokkaille nuorille.

Sivun http://stillsmallvoice.tv/contact/ oikeasta alalaidasta löytyy PayPal-linkki, jonka kautta lahjoittaminen on turvallista.

Jerusalemin TELEVISIOSTUDIO! Uusi tv-studio on lähes valmis. Poikamme ovat innoissaan tästä uudestä mahdollisuudesta, jonka avulla voimme esteettä toteuttaa filmejä ennennäkemättömällä tavalla. Mieheni on johtanut mediatiimiämme neljän vuosikymmenen ajan ja tuottanut 130 dokumenttia. Uskolliset yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet tämän siirtymän olohuoneemme käyttämisestä tv-studiona ammattilaistason oikeaan studioon. Aivan sama missä päin maailmaa olette, olette silti kanssamme Israelissa. Yhdessä muodostamme huikean, uskovan perhekunnan. Jay ja minä siunaamme jokaista teistä. Lahjoitustenne avulla pystymme tavoittamaan ihmisiä. Mikään lahjoitus ei ole liian pieni, vaan arvostettu. Kurotamme kohti maailman ihmis- ja seksikaupan pimeitä, kätkettyjä valta-alueita. Meidän välityksellämme te kaikki toimitte myös kustantajina mahdollistaen tuoreimman kirjan julkaisemisen ja lähetätte koko maailmaan viesteä uusien televisio-ohjelmiemme kautta täältä Jerusalemista! Rakkaus ja rukous yhdistettyinä uskoon auttavat meitä saamaan tarvittavaa julkisuutta, joka mahdollistaa kaiken. Jatketaan yhdessä uskoen.

Olemme astuneet juutalaiseen uuteen vuoteen 5777 ja Jerusalemin 50-vuotisjuhlan vuoteen, eli Jerusalem on ollut oman kansan, Israelin, hallinnassa jakamattomana kaupunkina.  Käsillä on monin tavoin merkityksellinen  ajanjakso!

Dan, Josh, Jay, Chris (edessä), jotka kaikki ovat tietokone- ja filmieksperttejä.

Dan, Josh, Jay, Chris (edessä), jotka kaikki ovat tietokone- ja filmieksperttejä.

Siunaavin terveisin Meridel, Jay, David, Chris, Josh & Daniel Rawlings

”…kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle’. – Messias

Tue työtämme ISRAELISSA!

Pieni hiljainen ääni  

Syksy 2016 – juutalaisessa kalenterissa tišri 5777